"Zabiję cię. Zatłuczę na śmierć moją kanapką. Pożałujesz!" ...Czyli to, co powtarzam zawsze, gdy ktoś podstawi mi nogę. XD
CBPG twój ojciec zamienił się w poduszkę?
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 89
"Zabiję cię. Zatłuczę na śmierć moją kanapką. Pożałujesz!" ...Czyli to, co powtarzam zawsze, gdy ktoś podstawi mi nogę. XD
CBPG twój ojciec zamienił się w poduszkę?
T-tato? C-co się.. co..co to ma być? J-jesteś p-poduszką? *Parska śmiechem*
CBPG ktoś podczas twojego spaceru podbiegł do Ciebie, i powiedział, że kocha twoje posty na MF? c:

Na serio? Jak.. Jak mnie znalazłaś? Ale, mówisz serio? *uśmiecha się szeroko* 
CBPG ktoś przyszedł do szkoły z kozą?

Masz fajne zwierzątko. Tylko później nie mów, że koza Ci zjadła zadanie domowe xD
CBPG spóźniłaś się na pierwszą lekcję, a okazało się, że masz z dyrektorem?
Ja tak miałam xD
Eee Dzień Dobry. Przepraszam bardzo za spóźnienie, zazwyczaj jestem punktualna:)
CBPG zobaczyła psa gadającego z koniem ludzkim głosem?
O rany ale szał! Nie mam miejsca w folderzee (gdzie ja to zmieszcze?)
CBPG zobaczył i podnióśł perły ?
Ostatnio zmieniony przez hchzh (21-12-2015 o 14h25)
Co to kulka?? ładna wezmę sobie może włożę do akwarium razem z muszelkami (nie znam się na perłach wiec pewnie pomyliła bym ją z zwykła podróbką jakie są w bransoletkach tych nie takich drogich)
CBZG spotkał na swojej drodze piękną czarnowłosą dziewczynę/chłopaka w białymi niczym śnieg potężnymi białymi skrzydłami
Ale chłop !Jakiś człek w anioła się przebrał na dzisiejszy bal przebierańców !
CBPG ktoś ukradł ci samochód ?
Nie!!!!!! Moje autko, wracaj do pani. Cóż, trzeba iść na policję to zgłosić, ale marne nadzieje, zanim znajdą tego kogoś, on już pewnie za granicą xd Cóż i tak zawsze chciałam mieć motor, więc problem z głowy.
CBPG obudziła się w kosmosie i to bez możliwości powrotu na Ziemię?
Co? Nie! Ale.. Oppa kocham was.. ♥
*zaczyna śpiewać lightsaber, bo kosmos tak bardzo*
Co byś powiedziała gdyby - ktoś podszedł do Ciebie, uśmiechnął się, zabrał Ci telefon i sobie poszedł?
Ej, no! Co się najpierw tak uśmiechasz, wracaj tu, ja mam tam mnóstwo rzeczy, które nie mogą ujrzeć światła słonecznego! Chociaż... a dobra co tam, wybaczę Ci za ten słodki uśmiech xD
CBPG usłyszała krzyk dochodzący z kuchni i zobaczyła tam ducha, który patrzy na Ciebie błagalnym wzrokiem, abyś zabrała pająka z podłogi? xd
No dobra nie umiesz go podnieść to ci podam...
CBPG - przejechał koło ciebie dziwaczny człowiek ?
A, normalka.
CBPG zobaczyła na ziemi przyklejoną złotówkę?
Coś w stylu -,,Hahaha, cheaterzy"
CBPG ktoś na ulicy oblał cię kubłem zimnej wody?
Wiem, że powiedziałam suchara, ale nie trzeba było ostudzić mój zapał.
CBPG nad głową zobaczyła czyjąś głowę?
- Co do..?! Aaaaaaa!
CBPG położyła się spać w środku roku szkolnego a obudziła pierwszego dnia wakacji?
Co jest grane!? Hahahaha nie wierzę!!! Życzenia się spełniają!
CBPG urodziła się jeszcze raz?
,,O kurde.. Mogę jeszcze raz przeżyć dzieciństwo!"
CBPG do twojego pokoju wszedł Assassin i powiedział, że świat Cię potrzebuje? :)
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (28-12-2015 o 23h43)
,,ale ale że ja?"
CBPG trafiłaś by do ulubionego anime/serialu/filmu?

,,Zero! Całuj Yuki póki możesz, bo potem zajmie ją Kaname! No już! Też mam taką broń, wiesz?! Idź do Yuki!! No juuuuż!!! (Vampire knight ^^)
CBPG ktoś zapukał do twoich drzwi z prośbą o dołączenie do grupy terrorystycznej, która chce zrobić zamach na sklep spożywczy?Tak, wiem, dziwne ;p
Dzięki ale nie ....
CBPG gdybyś mogła porozmawiać z Putinem (To też jest dziwne xD)

Eee.. Putiś, zaczekaj na mnie w gabinecie, ja tylko skoczę po bułki do sklepu z bonią..
CBPG usunęlo Ci się konto na MF? A to jest przerażające..
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (29-12-2015 o 00h34)
Nie nie nie nie nie
CBPG gdyby Samara z Ringu powiedziała ci że zostało ci 7 dni?

Pora wziąć kredyt długoterminowy XD
CBPG dostała pod choinką jednorożca?
Ostatnio zmieniony przez Likoris (29-12-2015 o 00h36)