"Tyyyyy... Idź sobie, potworze! Co z tego, że głaskałam cię po brzuchu? Co ci to przeszkadzało?"
CBPG codziennie pisał do ciebie kolega, którego nie lubisz?

Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 89
"Tyyyyy... Idź sobie, potworze! Co z tego, że głaskałam cię po brzuchu? Co ci to przeszkadzało?"
CBPG codziennie pisał do ciebie kolega, którego nie lubisz?

Hmm, kto to do mnie pisze? Kurcze, znowu Ty?
CBPG ktoś kogo nie lubisz skradł Twój pierwszy pocałunek?
Ja bym skradła jego, proste!
CBPG staneła przed lustrem?
*czesze włosy*No i po sprawie, nic nowego z moim wyglądem.
CBPG ktoś zasnął Ci jak coś do niego mówisz?
Ostatnio zmieniony przez alice101 (04-10-2015 o 21h10)
Nic, sama tak robie xD
CBPG Umiała wymawiac tylko słowa ponizej 4 liter?
Ej, odda(waj) to moje, zabi(eraj) te ręce od moje(go) jogu(rtu) naty(chmiast)...
CBPG obudziła się w bibliotece?
Usciekała gdzie pieprz rosnie nic nie mowiac ( w kazdej warszawskiej bibliotece mam juz pozadłuzane ksiazki) XD
CBPG została syrenkom?
nie będę musiała golić nóg do końca życia!
YAY 
CBPG dostała małego smoka?

Jej, mam smoka! Zawsze chciałam mieć takiego!
CBPG miała okazję zobaczyć jak dinozaury ginęły?
Ostatnio zmieniony przez alice101 (04-10-2015 o 22h33)
Nie dziękuję. Nie jestem sadystą.
CBPG gdyby tysiąc ludzi stanęło pod Twoim domem/blokiem
i wykrzykiwało Twoje imię?
Zamknąć się do cholery!
CBPG dowiedziała się, że twoja rodzina od pokoleń jest skrytobójcami ?

*wzdycha* To ci niespodzianka...Ale po śpiewie i kichaniu ,,łaaahuu!!!" już nic mnie nie zaskoczy. Żeby było jasne - ja z tym nie miałam nic wspólnego ! Jeszcze czegoś nie wiem ?
w naszym domku tylko ja kicham normalnie ^^
CBPG kobiety nie mogły nosić spodni, tylko sukienki i spódnice (nawet na wf'ie) ?
What?! Pfff, i tak będę nosić spodnie, bo co mi zrobią?
CBPG dowiedziała się, że masz jakieś super - duper nadprzyrodzone moce?
,, No ! Mati, zajączku, teraz piesek ma super moce - możemy już serio rzucić szkołę i być ninja !!! Idziemy po zapałki (bo tak dla zasady) i strajkujemy pod domem FaFy - już nas nie będzie nękać z tą swoją chemią"
CBPG mogła wygarnąć nauczycielom co zechcesz, bo po chwili mieliby wymazaną pamięć ?
W sumie nic bym nie powiedziała, bo jakoś nie potrzeba mi. :F
CBPG zaczęli podawać na stołówce pizzę?
,, Od kiedy to można podawać w szkołach niezdrowe żarcie ? Ale bez różnicy - nie jadam fast foodów"
CBPG zaatakowała Cię zakonnica xD ?
Pewnego pięknego dnia idę (czytaj jako Twoje wspomnienie) sobie spokojnie i mam zamiar przejść na drugą stronę jezdni po pasach. Nagle (zapewne z kościoła) wybiega przerażony ksiądz. Chodź jest pulchny radar robi mu zdjęcie xD. Za nim pędzi zakonnica. Ma już sporo po 50-tce, ale rusza się lepiej niż niejeden sportowiec.
Matko boska, nie wiem czy mam się śmiać czy się bać......
CBPG nauczycielka wstawiła Ci ocenę niedostateczną za nic?
Tak bardzo true......xD
"Niech mi Pani da chociaż wystarczający powód, bo za nic jest to po prostu niezgodne i mam prawo iść z tym do dyrektorki,"
CBPG Twój dom nawiedzili Tropiciele Mogił? :< (ci goście, którzy szukają duchów w "nawiedzonych" czy opuszczonych miejscach drąc się w niebogłosy "o jejciu dotknął mnie! czułeś to dotknął mnie! Duchu jeśli tu jesteś daj mi jakiś znak!) ;-;
"Idźcie sobie stąd, bo oszaleję! W tym domu nie ma duchów i wynoście się w tej chwili!
CBPG wszyscy w twoim domu zaczęli wydawać dziwne dźwięki i wcale i nie mówili normalnie?
Mamo dlaczego mi to robisz?! Przestań!
CBPG twój ulubiony wokalista/aktor potrącił samochodem twojego najlepszego przyjaciela?
Nie mam zamiaru tego czytać, będę dalej siedziała na fb
CBPG ktoś obcy wszedłby do twojego domu i wmawiałby ci, że to jego mieszkanie?
"Okej, mówi się trudno" XDDD
CBPG w tej chwili spadł na podłogę żyrandol w twoim pokoju?