Najpewniej miałyście po dwa bonusy na zakup ubrań ;3 Drugi aktywuje się po ponownym wejściu do sklepu oraz zakończeniu pierwszego.
Najpewniej miałyście po dwa bonusy na zakup ubrań ;3 Drugi aktywuje się po ponownym wejściu do sklepu oraz zakończeniu pierwszego.
Ryuu, specjalnie teraz sprawdzałam we wszystkich kuferkach, ale bonus miałam tylko jeden raz.
U mnie tak samo... Nie no, mi tam nie przeszkadza. xD
Ryuu,właśnie jeden miałam,dlatego się dziwię 
Kupiłam wszystkie, szkoda że w kuferkach nie są same ciuchy, bo inne rzeczy niezbyt mi się przydadzą. Stroje ładne, uzbieram komplety, dobrze że są w jednym kolorze 

Kupiłam wszystkie kuferki i nie żałuję. No może poza oszczędnościami
.
Też bym chciała mieć jeden bonus bo nie pomyślałam o zakupach na kH -_-
Czyli, że jak kupiłam 5 to mam już całe komplety ciuchów?
Możecie napisać co w sumie było w tych kuferkach oprócz ciuchów, bo tak szybko klikałam, że w sumie nie wiem 

Przecież możesz każdy kuferek zobaczyc z zawartoscia jak juz kupilaas 
OOO super, dzięki 

Dobra, jestem po całej sprawie kuferkowej. Niby miałam oszczędzić, lecz wydałam... 45 tysięcy na rzeczy z obniżki + same kuferki xD. Dziękuję missfashion
.
ja wydałam 50 tys.. boziu dlaczego :c juz mi nic prawie nie zostalo XD
No i wszystko wydałam ;( Mam nadzieję, że będzie jakieś hh, bo jestem spłukana ;p A do Krainy Halloween już niedaleko...

No i nie ma nowych kuferków, ja kupiłam na wyprzedaży tylko ten nowy strój, więc oszczędności mam nadal 

Całe szczęście, że nie ma xd

To darmowe zdjecie z gwiazdą mnie zachwyciło w kuferku... Do czasu, aż zdałam sobie sprawę, że to się nie liczy od zdjecia a od próby xP
Nerra napisał
Całe szczęście, że nie ma xd
też się tego obawiałam

Hmm...
Czy u wszystkich kuferki są tak samo ustawione jeśli chodzi o zawartości? xD
No bo ten... Chciałabym sobie strój upolować, a mam trochę skromne bardzo fundusze, więc zarabianie na wszystkie po kolei trochę by mi zajęło xDDD
Nie wiem, czy już ktoś o tym pisał, ale można te ubrania normalnie kupić w sklepie, jeśli ma się link do danej rzeczy 
Ostatnio zmieniony przez Pythia (03-10-2015 o 20h50)
ellixp napisał
Hmm...
Czy u wszystkich kuferki są tak samo ustawione jeśli chodzi o zawartości? xD
No bo ten... Chciałabym sobie strój upolować, a mam trochę skromne bardzo fundusze, więc zarabianie na wszystkie po kolei trochę by mi zajęło xDDD
ja osobiście nie wdaję się w żadne kuferki,chociażby dlatego że nie rozumiem jak to działa
ale przynajmniej sumiennie oszczędzam na Hallowen.
teraz mam do 27tysięcy MM a do końca miesiąca hajs wzrośnie o kolejne 50tysięcy
akcja z hallowen to ta którą darze największą miłością

Kupiłam już wszystkie kuferki. Naprawdę bardzo fajny pomysł i jakieś urozmaicenie w grze, szkoda tylko, że tak zaraz przed Halloween.
Jestem tylko strasznie zła, bo jak zauważyłam promocję, byłam na telefonie i na nim zakupiłam pierwszy kuferek. I, oczywiście, musiałam trafić na ten z promocją -50% -.- Na tel nie mogłam wykorzystać tricku z butikami, a przez najbliższe dwie godziny nie miałam możliwość wejścia na komputer i najlepsza promocja, którą mogłam tak świetnie wykorzystać, przepadła ;<

Kuferki ponownie do nas wróciły. Tym razem w rozszerzonej wersji. Osobiście kupiłam droższe kuferki bo czasami jakiś element przypasuje do stroju ale ma zły kolor ;/
Jak dla mnie to jest średnie.
Jak zwykle kiedy moje MM są marne musi coś limitowanego się pojawić za tysiące, mówię ci tysiące, MM.