Ban, bo Nelumi, rzułf. Ja też coś dziś taka nie do życia jestem.
Jedyny moment szczęścia dziś to chwila, w której koleżanka uśmiechnęła się, bo ją przytuliłam, mimo że cały czas chodziła smutna. ♥

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 200
Ban, bo Nelumi, rzułf. Ja też coś dziś taka nie do życia jestem.
Jedyny moment szczęścia dziś to chwila, w której koleżanka uśmiechnęła się, bo ją przytuliłam, mimo że cały czas chodziła smutna. ♥

Ban, bo ostatnią pracą z plastyki moich trzech kumpli ostro mnie przebiło, więc postanowiłam brać plastykę na poważnie XD Oni przez rok się mocno poprawili, a ja zostałam w miejscu, więc teraz czas pokazać im, że w klasie ciągle jest jeszcze jeden rysownik :'''D
A że wszyscy czworo rysujemy prawie tylko ołówkiem, a pracą, którą mam jutro oddać musi być pejzaż ołówkiem w perspektywie linearnej, to wszystkim nam odpowiada jak chyba żaden z dotychczasowych ♥ Trzeba się popisać :>
#egoizm
Ostatnio zmieniony przez Iremi (30-09-2015 o 20h34)
Setarah napisał
Ban, bo dzięki Pine![]()
Fro, obstawiam, że źle spałaś xD a lepiej już chociaż? Co bierzesz?
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (30-09-2015 o 20h39)
Ban, bo h5 Zioło. Mnie nie ucieszyło dziś kompletnie nic.
Ban, bo to dobrze Fro, wypocić się też trzeba, choć niemiłe to. Ospen, jest taki
Zdrowiej w takim razie.
Mój dzionek też średni, jedyny pozytywny akcent to spacerek 
Ban, bo ja dzień spędziłam oglądając serial i cierpiąc od choroby :"D Ale trzy ze staty zapewnia mi dobry humor na najbliższy tydzień 
Ban, bo takiej to dobrze ;D
Ban, bo zdrówka Froziu ♥♥♥
musisz mieć siły, żeby mi odpisać :"D
Ban, bo Iremi, odespałaś ostatni maraton?
Ban, bo Iriś pisała wczoraj, że idzie spać. Ale potem jeszcze była online. xD
No! I wreszcie skończyłam tą styli na konkurs o pierwiastkach... Nieźle tandetna wyszła. xD
Ban, bo Twoje styli są supi zawsze, powodzenia :^].

Ban, bo Iryś odespała te 48 h bez snu, jeśli 6 godzin można uznać za odespanie XDD
Ban, bo ja to bym średnio tak uznawała, ale to Ty wiesz lepiej, ile Ci snu potrzeba xD
Ban, bo 6 godzin na dobę jest dla mnie zupełnie wystarczające, a przy 5 czy nawet 4 jeszcze nie odczuwam zmęczenia, a i teraz nie chce mi się spać, więc sądzę, że można to zaliczyć do odespania ^^
Ban, bo w takim razie dobrze 
Ban, bo zawsze żatobliwie powtarzałam, że "sen jest dla słabych", ale jak poczytałam o skutkach niedoboru snu, to mi trochę zrzedła mina XD
Ban, bo starczy, że się raz nie wyśpisz, a skutki się będą ciągnąć długo...
Ban, bo ja w razie czego "odsypiam" w soboty XD Ale mam kilka problemów, które mogą być powodowane przez niedobór snu D:
A teraz wracam do rysunku na plastykę ;D
Ban, bo powodzenia. Ja już skończyłam chyba na dziś. Dobranoc 
Ban, bo do odpisania Iriś na list mam zamiar się zebrać do końca tego tygodnia, tylko kto mi go wyśle, jak ja mam zakaz wychodzenia na dwór :"D
A tam, poproszę mamusię :> Ostatnio wszystko dla mnie robi ♥
Ban, bo jest 11 a mi się z wyra nie chce wyjść xd

Ban, bo zrobiłam Marjużkowi
takiego jelenia:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Z tego ^^:
Ban, bo wstałam, ale trzeba iść do sklepu xd
Tak Btw. Ciekawe, kiedy moja bluza przyjdzie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (01-10-2015 o 12h05)

ban, bo spoko jeleń..
Trzeba być dzielnym, Nerra.. 
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-10-2015 o 12h12)

Ban, bo dzięki spsr. ^^^
~
Dasz radę semesiu!
Wierzę w Ciebie!
Dasz radę!