Ban, bo niedługo moja zamówiona bluza przyjdzie <3 W sumie to nawet długo nie musiałam czekać jak myślałam xd

Ban, bo niedługo moja zamówiona bluza przyjdzie <3 W sumie to nawet długo nie musiałam czekać jak myślałam xd

Ban, bo jest mi zimno.
Ban, bo mam ochotę coś sobie obejrzeć xd

Ban, bo ja oczywiście słucham Voice'a.
Ban, bo pakuję rzeczy na wyjazd.
Jakim cudem zajęłam tylko połowę małej walizki...
Trudno, więcej miejsca na jedzenie x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-09-2015 o 21h02)
Ban, bo to chyba dobrze, że się spokojnie domyka Jelonku.
Ban, bo skoro OUaT ma napisy, wiec już wiem co oglądnę xd

Ban, bo przyjemnego oglądania w takim razie 
Ban, bo ja nie potrafię zapełnić całej walizki.
W sumie to nawet dobrze.
Ban, no wiele osób by chciało tak mieć xD
Ban, bo niech mi ktoś wytłumaczy, jak można tak załadować do pełna walizkę x"D
Naprawdę nie rozumiem.
Jem sobie suszoną morwę, a dawno tego nie jadłam <3
Ban, bo można. Zazwyczaj jak nie da się zdecydować co najpotrzebniejsze, albo bierze się mnóstwo ciuchów na zapas.
Ban, bo jak jedziesz np. w polskie góry, to lepiej wziąć wszystkie rodzaje ciuchów - od najbardziej kusych na największe upały, po grube swetry i kurtki, więc walizka ledwo się domyka XD
Pierwszego dnia ubiegłorocznej wycieczki był taki upał, że w krótkich spodenkach i koszulkach na ramiączka nie szło wytrzymać, a następne cztery dni był taki ziąb (oraz oczywiście ulewy i wiatry - schodzenie z Kasprowego po lodzie, choć to był czerwiec!, w takie warunki - bezcenne XD), że miałam na sobie 6 warstw XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (29-09-2015 o 21h36)
Ban, bo komentarz Iremi mówi wszystko xD
Ban, bo jak w góry jechałam, to brałam moje normalne ciuchy i kurtkę :"D
Czy robię coś nie tak? Jak było mi ciepło, to bluzę zdejmowałam i gotowe.
Bo jalon zawsze ma bluzę. Zawsze :V
W sumie i tak sama nie mam jakiejś ogromniej ilości ciuchów. Może jakbym naprawdę wszystkie wrzuciła,
to bym nie mogła domknąć walizki x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-09-2015 o 21h44)
Ban, bo ja wtedy miałam na sobie bluzkę na krótki rękaw, bluzę, kurtkę, kurteczkę przeciwdeszczową, foliową przeciwdeszczówkę i oczywiście stanik XDD A i tak przemokłam i zmarzłam - musieliśmy przechodzić przez szeroki na jakieś 5 metrów potok. Lodowaty potok. W deszcz. W wiatr. Potem po oblodzonym zboczu. Stromym zboczu. Potem po śliskich kamieniach. Po błocie. Znów przechodziliśmy jakiś potok. Potem znów zbocze. I tak kilka godzin XD
Ale było zajebiaszczo ♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (29-09-2015 o 21h51)
Ban, bo możesz spróbować Jelonku xD
Ban, bo takie wyjazdy, na których się moknie i marznie często są najlepsze. ;D
I ban, bo cześć tak w ogóle! 
Ban, bo nie spałam przez ostatnie niecałe 48 godzin, ale moje objawy nie zgadzają się z tymi z wikipedii.. No może oprócz nudności -.-' Czasem mam też zawroty głowy, ale o tym nic nie pisali xD
A teraz idę spać, choć chętnie bym zobaczyła dalsze reakcje mojego organizmu xD
Ban, bo Iriś, idź lepiej spać, idź już lepiej. Bo pomyślimy, żeś cyborg. Dobranoc. (°–°)/
Ban, tak na dzień dobry.

Ban, bo mniej dobry ale cześć cześć.
Ban, bo hej, hej.
Coś się stało, Neluś? :<
Ban, bo dla mnie okazał się być dobry, już mogę być w domu <3.

Ban, bo nic xD jestem niewspana bo znajomemu coś odbiło i stwierdził że chce sobie pogadać o 3.30 wiec będzie do mnie przez messengera dzwonić żeby mnie obudzić xD odrzucalam to 4 razy a ppotem się wkurzyłam i wylaczylam wibracje xD