Ban, bo mi w ostatnim poziomie nie brakło dużo. A w przyszłym roku nie będę miała się co martwić ilością ubrań do kupienia - obkupiłam się teraz równo. :'''D
Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 200
Ban, bo mi w ostatnim poziomie nie brakło dużo. A w przyszłym roku nie będę miała się co martwić ilością ubrań do kupienia - obkupiłam się teraz równo. :'''D
Ban, bo dzięki dostępowi do butiku przez okrągły rok kupię sobie na wyprzedażach różne śliczności. x"D

Ban, bo też myślałam, żeby kupić coś na wyprzedażach, ale raczej przy ŚK. Jakoś Halloween mi nie leży.
Kruella ma cztery, a Tancerka pięć*. XD Ogólnie łapałam wszystkie gwiazdy na ośmiu wersjach i nawet z pozostałości MM będzie starczyło na świąteczne. <3
Ostatnio zmieniony przez Skye (01-11-2015 o 09h31)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja na angielskiej muszę coś dziś zrobić... Zapominam o tym ciągle. :V Aż chyba skasuję tam konto. >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-11-2015 o 09h33)

Ban, bo nawet nie zauważyłam kiedy przeszło mi tam 2 mln MN.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo chyba mam dziurawy dzień. :V Jak w Igrzyskach...

Ban, bo hej wszystkim! 
Ban, bo o, hej ci! Znów dawno cię nie widziałam. x"D
Dzień, dwa? Zioło ma krótką pamięć.

Ban, bo od piątku mnie nie było na MF 
Ban, bo widzisz, jednak dwa. xD
Jak leci?

Ban, bo jest okej
tym bardziej, ze jutro mam wolne 
A tam?
Ban, bo raczej średnio, testy próbne piszemy od wtorku. </3 Dobrze, że jutro kino, hu. Już się bałam, że będę musiała się męczyć milion lat w szkole. x)

ban, bo *przespała pół dnia i dalej czuje się jak zombie*
Dammit.
Ban, bo hint: czujesz się jak zombie, bo za długo spałaś. XD

ba, bo przed spaniem tez się czułam.
logika wyższego stopnia :`D
Ban, bo cóż, życie. Musisz spać po nocach.

ban, ...jak normalnie ludzie :`D
działo się coś ciekawego?
Ban, bo na banach nie. W sumie tylko na avsd dziewczyny próbowały zacząć zakazane tematy, ale nic więcej się nie działo.

ban, bo hahahaha znowu Jull? XD
Ban, bo cóż, nie tylko ona. Szkoda gadać. -.-

ban, bo takie akcje u nich to już standard xD
O nie, widzę, że masz nową rangę :`C kurcze "księżniczka" jak do tej pory była najfajniejsza.
Ban, bo mi się Księżniczka średnio podobała. XD

ban, bo mi właśnie najbardziej xD
nie wiem z jaką szybkością ty te posty nabijasz, ale jak cię rano widziałam to miałaś 19500 xd
Ban, bo jutro na uczelni mam godziny rektorskie tylko do 11.30 i muszę iść na niemiecki, smuteczek :<
Ban, bo lektor tvnowy się sprzedał i gada o czymś na tvp 1. XD