Ban, bo właśnie, zapomniałam dodać w którejś gierce, że jajecznicę też umiem.

Strony : 1 ... 172 173 174 175 176 ... 200
Ban, bo właśnie, zapomniałam dodać w którejś gierce, że jajecznicę też umiem.

Ban, bo nie wiem za co mam was banować, haha xd
ban, bo obecnie mykam w makao na kurniku = u =
też mam dzisiaj zastój z banami, Seciu : d
Ban, bo poważnie, ile ja mogę zjeść? Mam straszną chotę na coś do żarcia. >.<

Ban, bo ja po następnej wiadomości idę.
Ban, bo żegnaj, Seciu!

Ban, bo papatki wszystkim! 
Ban, bo no kurcze, czemu mamy wiecznie pustą lodówkę. ;_;

ban, bo pa, Seciu.
Żebys nie podjadała w nocy, Zioło XD
Ban, bo w dzień też jest pusty... Głodzo nas

ban, bo może to jakaś ukryta aluzja?
Ban, bo nie jestem gruba "niestety".

ban, bo drastycznie do tego podeszłaś :`D
ej dobra spadam, bo zaraz umrę na tej klawiaturze xd
Ban, bo miałaś siedzieć pod kołdrą i odchorowywać. :V

Ban, bo oleję kąpiel, pójdę spać, obudzę się w środku nocy, to wtedy się wymyję. XD
ban, bo odchorowywuje (jezu jak ciężko się to piszę). Siedzę. Z laptopem :`D
Ale zanim pójdę, muszę najpierw ogarnąć dlaczego leca mi same reklamy zamiast muzyki na tumblrerze : dd
a najlepiej rano pod rynną, Pine : D
Ostatnio zmieniony przez Steno (31-10-2015 o 21h36)
Ban, bo ja tam oglądam Voice'a to mnie nie ma xD
Bam, bo spanie przez pół godziny na kanapie, nie polecam.

Ban, bo ja tam bym pospała huh
Ban, bo łatde, nie znoszę jak mnie telefon trolluje... x.x

Ban, bo tata chciał ruszyć o 12 na groby, a rano mam zamiar myć głowę :"D Ciekawe, czy udałoby mi się jakoś wywinąć z tej wycieczki, może jakaś mała ściema o niemieckim... XD
Ups. W sumie... Muszę zrobić niemiecki XDDDD Na ostatnie zajęcia przecież nie ogarnęłam swojego artykułu, a babeczka co prawda nic nam nie zadała, ale artykuł z ostatnich zajęć mamy umieć xD Śmiesznie XD
Ban, bo kto normalny zanosi wiązanki na groby o 8 rano? Jeżu, babciu, ogarnij się. ;_;

Ban, bo nie chce mi się iść na grób. Jeszcze jestem słaba po wczorajszym wymiotowaniu.
I pojawiła się Mrs Volett & Urszula. ♥ Do tego większość, których nie złapałam to te w jednej wersji kolorystycznej. Chouky, Mardi Adames, Jennifer Bodi + Czarna Tancerka i Kruella Demon. Już z każdej będę happy, chociaż najlepiej Tancerka lub Jennifer. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (01-11-2015 o 08h54)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Jennifer ma świetną krew. ^^ A Kruella chyba ma kilka wersji kolorystycznych, niedawno strzeliłam jej zdjęcie. xD
Chodzenie na cmentarz we wszystkich świętych jest fajne, ale nocą. Te wszystkie światełka pięknie wyglądają.
Ban, bo doszłam do 50 poziomu i wymiękam, nie stać mnie już nawet na tanioszki. x"D