Ban, bo chyba tylko ja jestem online ;-;

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 200
Ban, bo chyba tylko ja jestem online ;-;

BAN, BO TYLKO CZARNE OCZY, TYLKO CZARNE OCZY...WIĘCEJ MNIE !!!!! Jestem właśnie po 14 godzinach dzikich densów z 20-50 latkami i mnie uwielbiają. ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Tak btw to pozdro z Katowic! ^^♥
O boshe, te buty są tak >ciach< nie wygodne. >.<
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-09-2015 o 04h05)
Ban bo WRESZCIE JESTEM NA PODIUM! /)^-^(\
Tak się strasznie cieszę! :'D
Jaram się kiczowatą koroną i marnym butkiecikiem w jakiejś grze, czy to choroba psychiczna? :'''''D
Ban, bo spoko, Lusiu...Nie...Ostatnio czytałam o chorobach psychicznych i raczej, nie było nic tego typu.
Ban bo ja tam noc już nie wiem :''')
Btw, ban ci się skończył, jak widzę! :'D
Ban, bo tak :"D Chyba 1 września. xD
Ban, bo pewnie tak prezent ci zrobili na rozpoczęcie roku :'D
Bo pewnie wiedzieli, że wtedy i tak się mniej wchodzi, to może nie zdążysz zrobić nic złego :'D
Ban, bo hehe. xD Teraz jestem innym, człowiekiem. ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Ban, bo jasneeee :''''D
Ja sfoje fjem :'3
Muszę lecieć, bo się nie zorienowałam że już ta godzina, do szkoły się muszę szykować :'D
Ban, bo ja idę spać. :"""D Miłego dnia, Lusiu. ;3
Ban, bo dziękuję bardzo ^^
Ban, bo mi smutno.
Ban, bo czemu Iryś jest tobie smutno?

Ban, bo mam dylemat czy pozbawić się całkowicie możliwości wydawania hajsu na gry i wziąć tym samym lepszy telefon i dojrzeć czy może mieć to gdzieś, zapłacić stówę więcej, wziąć gorszy telefon i wciąż to robić? /':
Ban, bo joł! Idę na miasto. Katowice, takie piękne. ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Ban, bo zaraz będę musiała wyjść z domu ;/

Ban, bo kurde, był taki melanż, aż mam nadwyrężone mięśnie. :'D
Szkoda, Ner, bo panują tutaj pustki. ):
Ban, bo muszę iść najpierw po kasę do siostry, a później do sklepu ( zapewne już z nią xd), ale kurde nie chce mi się xd ( Pytanie czy kiedykolwiek ostatnio coś mi się chciało;/ xd)

Ban, bo ja jeszcze nie wyszłam do miasta, bo pada.
Kasa od siostry? Na zakupy?
Haha, ta tak w ogóle to fajnie się składa, bo jestem już w Katowicach ok. 20 raz, a nigdy jakoś tak specjalnie, nie zwiedzałam.
Ban, bo ja też ciągle w Katowicach, a prawie nie znam tego miasta.
Ban, bo to jej kolej płacenia za żarcie xd

Ban, bo dzisiaj mecz xd Meeh, moja kuzynka pojechała gdzieś i jeszcze nie wróciła. ;-;
Ban, bo nie lubię oglądać meczów poza tym nie mam na czym xd

Ban, bo też za tym nie przepadam, ale moja rodzina, ciągle o tym rozmawia i już włączyli telewizor.
Haha śmiecham ze mnie na zdjęciu z wódką (jeśli tego słowa, nie można używać, to usunę. ), bo mam tam dziwny wyraz twarzy z, którego nie zdawałam sobie sprawy. XD
Ban, bo ja w ogóle nie popieram picia.. czy ja wiem, czy to słowo też się liczy. ...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-09-2015 o 14h37)