ban bo ja tam się w sumie nie martwię że idę bez zadania bo wiem od kogo je odpiszę ale jestem zła ze nie potrafię go rozwiązać sama...

Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 200
ban bo ja tam się w sumie nie martwię że idę bez zadania bo wiem od kogo je odpiszę ale jestem zła ze nie potrafię go rozwiązać sama...

Ban, bo Jelonku, gdy kogoś potrzeba, to go nigdy nie ma, nie ma czasu, nie ma siły i ochoty na cokolwiek. Norma.
Ban, bo mój senpaj jest zwykle dostępny w nocy, a ja niestety wtedy śpię, bo trza rano wstać :")
Pozostaje mi nadzieja na to, że się niedługo pojawi.
Ban, bo zostaw mu wiadomość najwyżej i rano przeczytaj co odpisał 
Ban, bo pewnie tak to będzie :'3
Ban, bo nie mam weny na nową styli ;<
Ban, bo ja to już tylko w cosplaye się bawię x'D
Jakiś pomysł na styli mi się gdzieś majaczy, ale niestety pieniędzy mi brakuje.
ban bo zawsze kiedy nie mam weny na stylizację to robię jakiś cosplay albo próbuje odwzorować jakąś stylizację z wybiegu 

Ban, bo coś pomyślę, ogarnie się chyba. ;D
ban bo dla mnie są inspirujące stroje Ulyany Sergeenko i jak sobie pooglądam jej zdjęć to zawsze jakąś stylizację zrobię 

Ban, bo koncepcja jest xd
ban bo to już połowa sukcesu 

Ban, bo pora na dodatki. Ale obecnej styli to to nie pobije.
Nope, jednak od nowa.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (03-09-2015 o 22h12)
ban bo może spróbuj z cosplayem? 

Ban, bo to co mam teraz bardziej mi się podoba. ;D
ban bo ładna jest ^^

Ban, bo nie wiem czy faktycznie, ale dziękuję
ban bo nie ma za co 

Ban, bo przedostatni post na dziś.
ban bo ja tez już pójdę spać bo nie chce wyglądać tak jak dziś XD jestem tak niewyspana że mam oczy przekrwione jak narkoman i kilometrowe wory pod oczami co mi raczej nie przeszkadza ale nie lubię jak mnie głowa boli od braku snu bo wtedy robię się jeszcze bardziej wredna i sarkastyczna niż jestem... to aż niezdrowe!
dobranoc stokrotko muah :*
Ostatnio zmieniony przez Yubin (03-09-2015 o 22h47)

Ban, bo w takim razie pora spać. Ja już idę. Dobranoc! 
ban bo słodkich snów muah :*

Ban, bo dobranoc wam!
Pff, właśnie skończyłam trzecią wersję rysunku przedstawiającego Skye, i wciąż Skajusia nie przypomina dostatecznie. XD Ale chyba coraz lepiej. Tak minimalnie. XD
Ban, bo jest szansa, że jelonek przeżyje kolejną lekcje polskiego. Jego senpai okazał łaskę i mu pomoże (nawet jeśli jest w pubie) xD
Ban, bo posprzątałem sobie na filmwebie. ^o^