Link do zewnętrznego obrazka
WOW :Q__ Serowa chwała ci i cześć i uwielbienie!! ♥ Bardzo dziękuję za dwa piękne obrazki :3 Jestem zachwycona i brak mi słów, bo przeszły one moje najśmielsze oczekiwania. Może zacznę od portretu; przypomina mi on królową z talii kart, tylko że w odsłonie pięknej i zgrabnej bogini o idealnie wyregulowanych brwiach XD Szkoda, że nie poprowadziłaś kreski do chluby mojej miss niemniej jednak rysunek całkowicie zawładną moim sercem :3 Z kolei eventowy art to czysty artyzm! Mogłabym polizać monitor, gdybym nie była świadoma tych zarazków, które się na nim znajdują XD Czuję się trochę jak ludzie z gifu XD Jeszcze nigdy nie byłam tak blisko swojej mangowej miłości i doprawdy nie wiem, czy to astma, czy zaparło mi dech w piersiach! XD Naprawdę mogłabyś się rozpisać o tym obrazku bez pamięci, ale wydaje mi się, że większość rzeczy, które mam do powiedzenia nie do końca mogą być z godne z regulaminem i mogłabym się nieco upokorzyć, a więc się przymknę dodając, że moje marzenie poniekąd się spełniło XD Jeszcze raz bardzo dziękuję za cudowne obrazki ♥

[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

to jak wolne miejsce to zamawiam.