Masz słodkiego królika w avku : )

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 200
Masz słodkiego królika w avku : )

Masz świetnego bloga~! Bardzo podoba mi się to twoje opowiadanie o Drarry~ Wcześniej ich ze sobą nie shipowałam za bardzo, ale po przeczytaniu twojego bloga zagłębiłam się nieco w ten ship~ :3
Masz śliczna /tak wlasnie śliczna/ obsesje na punkcie Mami (równiez jest moja ulubiona bohaterką meduki madziki XD)
Świetnie rysujesz. xDD Serio, bardzo lubię twoje prace. 

Masz dobra aklimatyzację w środowisku. Mam wrażenie, że nie ma osoby, z którą nie idzie ci się dogadać (a przynajmniej na forum). Już któryś dzień śmiecham z Twojego avka. I w ogóle ci jaskiniowcy taksówkarze mnie rozwalili (w sumie to mnie by nie zdziwiło jakby wozili się skrzynkami).
Wielbię twoje stylizacje bo są wspaniałe i takie dopracowane że nie idzie oderwać od nich oczu ^^

Jesteś bardzo miła, i... Choć cię nie znam tak włąściwie to bardzo, ale to bardzo polubiłam :DDD
Twoje biuro jest przeurocze. :3

Jesteś bardzo pozytywną osobą przynajmniej tak wywnioskowałam z twoich wypowiedzi na forum : )
Edit:
Masz ciekawy nick
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-10-2015 o 11h29)

Masz świetny zestaw avatara plus sygnaturki 

Ta twoje sygnaturka jest po prostu idealna~ Podoba mi się styl, w którym jest narysowany ten koleś (no i pasuje do awka, który swoją drogą też jest cudny~ :3)
Hahaha, rozbroiłaś mnie tym, jak świetnie dopasowałaś się do amerykańskiego święta xD.

Straaaaaasznie podobają mi się gify, które masz w podpisie!

Masz zabawny avatar, muszę się po prostu uśmiechnąć, gdy go widzę xD Oryginalny pomysł, rozwaliłaś mnie nim 

Świetna sygnaturka, podoba mi się ten klimat ♥

Wielbię twój awatar jest cudowny i w moim klimacie

Hah, świetny zestaw! Bardzo mi się podoba, taki pozytywny (✿◠‿◠).
Świetny nowy zestaw, szczególnie sygnaturka mi się podoba ♥

Strasznie podoba mi się Twoja stylizacja:3 Ma mroczny klimat, lubię takie:)
Twój opis jest bardzo pozytywny : )

Twoja sygnatura jest mega! 
Postrzegam cię jako bardzo optymistyczną i pozytywnie zakręconą kobitę~ Lubię tego rodzaju ludzi~ ^^
Dziękuję ♥
Twoja miss ma piękny wyraz twarzy ♥♥ Do tego wydajesz się być bardzo miłą osobą 
Jesteś bardzo fajną osobą^^
Ostatnio zmieniony przez Lajna (01-11-2015 o 17h48)

Podoba mi się twoja sygna z Freddiem, jest bardzo ładnie wykonana (◕‿◕✿)