Liekki 7 mówi, że ahaaa, logiczne, że nie pamiętasz. xD
Strony : 1 ... 143 144 145 146 147 ... 201
Liekki 7 mówi, że ahaaa, logiczne, że nie pamiętasz. xD
41 woda, ano, na starość to i pamięć słabnie xD
Liekki 8 mówi, że aż taka stara to ty nie jesteś, młodsza żeś od mojej siostry. xD
42 woda, a pamięć mimo to i tak jak u 60-latki xd
kurde, ale ten Chojrak jest obleśna bajką xd nic dziwnego, ze w dzieciństwie się jej bałam
43 물 czuje słodki zapach wypieków z pobliskiej piekarni <3
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2015 o 23h12)

Liekki 9 mówi, że sam też ma czasem sklerozę. xD
Ino u mnie w pobliżu nie ma piekarni, ale pod oknami koty wydają jakieś dziwne dźwięki. xD
44 woda u mnie czuć tylko pasztet wegetariański, który zrobiła mama. Jak mogła...mnie, 100%-emu mięsożercy walnąć wegetariański pasztet :`)
chociaż nie mam bladego pojęcia z czego robi się ten normalny . ___ .
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 23h15)
Liekki 10 kocha mięso, ale paszteciki wegetariańskie też bywają dobre. *^*
45 woda, ten jest z kabaczka. Zrozumiem wszystko, ale ja nawet nie wiem jak wygląda kabaczek > ... <
Steno* człowiek ze wsi xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 23h17)
46 물 chce posłuchać cały Pink Tape', ake zgubiła gdzieś w bałaganie słuchawki. ._.
Szkoda, że nie mogę wyrzucić brata za drzwi, wtedy bym słuchała bez przeszkód, hehe.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2015 o 23h17)

47 woda, nie krępuj się, Mineo xD
brat kiedyś zrozumie 
7 ziemia zastanawia się czy jej nick jest naprawdę taki trudny i jak tak, to przeprasza xD i trochę też smuta bo mało tu ziemi
48 woda, no ostatnio pustki na forum, a ziemia to już w ogóle się jakoś wyludniła przez te wakacje : d
8 ziemia, jak takie temperatury będą dalej to ziemia spłonie i zostanie tylko ogień :v
49 woda, hah to by wyjaśniało dlaczego ogień nadrobił aktywność XDD
50 woda powinna zrobić pełno innych rzeczy, a zalogowała się na forum, super.

11 feu zawsze zastanawiał się czemu akurat wody jest tak dużo

Link do zewnętrznego obrazka
51 woda, to dlatego, że w takie upały woda przydaje się najbardziej ;] (no i jeszcze powietrze, coby chociaż wiatr był).

9 ziemia też jest bardzo potrzebna, bo bez niej nie mogłoby być ani ognia ani wody bo niby gdzie?
trzeba znaleźć nowe ziemie!
52 woda, zastanawia się, co to się działo, że przybyło tylko niecałe 15 stron w ciągu dnia ;o
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (11-08-2015 o 23h59)

12 feu mówi, że się stopili, a ognia to i tak było mało :V

10 jord pyta Robin, dlaczego znowu sobie zmieniła sygnę na oczy Evie? Jakoś wcześniej nie chciało mi się pytać xD
53 woda tylko walnie posta.
13 feu, dlatego że są ładne Jeleniu :V