8 woda, spoko spoko xD no właśnie śmiechłam, że bany tak ucichły, ale po wpadzie Moti to co się dziwić XD
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 201
8 woda, spoko spoko xD no właśnie śmiechłam, że bany tak ucichły, ale po wpadzie Moti to co się dziwić XD
9 woda szczerze omija bany szerokim łukiem póki co ^^
Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-08-2015 o 22h22)
10 woda mówi, że i tak bywa xd
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-08-2015 o 22h22)
11 woda, może mała przerwa od banów wszystkim wyjdzie na dobre x x
Liekki 1 doszedł do wniosku, że skoro numer musi być liczbą arabską, nie musi być na początku (czego nie znoszę u liczb). ♥ Dużo mi to czasu zajęło. xD
12 woda, Pine, hęęę? . ____ . Ty jak już rzucisz jakiś tekstem xD
13 woda czeka na odpowiedź Skye na PW xd
Pierwszy 강풍 rzucał dzisiaj kamieniami

14 woda dalej walczy.
15 woda unika je specjalnie, wcale nie dlatego że wpadł tam moderator. Poziom tego co się tam pisze drastycznie spadł, a co poniektóre teksty,odzywki czy cokolwiek innego jest znacznym przekroczeniem wielu tabu na forum i tego co toleruję, więc podziękuję dla własnej wygody :")
Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-08-2015 o 22h28)
16 woda w zasadzie przeprosi jeszcze raz, że w poprzedniej rundzie tak spartaczyła numerki : d
nel, bardziej chodziło mi o to, że po poście Moti zrobiło się tam jeszcze puściej niż wcześniej. No troszkę bany poszły w złym kierunku, ale nie powiem. Mnie samej też zdarza się napisać coś co powinnam zostawić dla siebie, aż wstyd przyznać.
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 22h31)
17 woda tylko nabija post.
Drugi 강풍 jak zwykle nieogarnięty i paczy o czo chodzi z tymi banami

18 물nie może się doczekać, aż HyunA powróci.

19 woda z tego samego powodu co Nel omijała je dziś szerokim łukiem. I nie polecam tam wchodzić. Skoro nawet Robin i Jelonek miały tego dość.. To serio.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-08-2015 o 22h33)
20 woda siedziała tam w tamtym momencie, ale było zbyt leniwa żeby czytać te posty. Widać niczego nie straciłam xd
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 22h34)
21 woda mówi, że nawet zyskałaś. 
22 woda, wzdycha. Nigdy wcześniej się to nie zdarzało żeby pany tak poszalały : d
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 22h36)
23 woda mówi, że jakoś wiek i wakacje uderzają do główki.
24 woda w tym wieku bawiła się w czarodziejów z sąsiadami i wkuwała na pamięć głupie zaklęcia xD
25 물 słucha piosenek f(x) i męczy nimi brata.

26 woda też miała lepsze rzeczy do roboty.
SKYE, PW! xD
Replay
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-08-2015 o 22h38)
Liekki 2 mówi, że gimbaza. </3 Ogółem społeczności gimbazy nie znoszę, a jak na zlość jeszcze dwa lata do niej przyjdzie mi chodzić. xD
trzeci 강풍 ostatnio skacze między banami a tym wątkiem, ale w tamtym momencie na szczęście (chyba) siedział nad wodą. (I ten moment kiedy piszesz o sobie w rodzaju męskim ;-

27 woda zaraz przeskoczyła tutaj, gdy zobaczyła poziom tamtych postów..