Ban, bo nie widzę w tym nic zabawnego.
Lol, przegoniłam Skye i nie zauważyłam. ;>
We are in noir

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 171
Ban, bo nie widzę w tym nic zabawnego.
Lol, przegoniłam Skye i nie zauważyłam. ;>

Ban bo bawi mnie głupota takich dziewczyn :'''')
ban bo ja dziś nie będę mieć obiadu 

Ban, bo dla mnie przykre. Współczuje im bardzo.
Waaa, moja siostra dowaliła papryki xD

ban bo też uważam że to przykre ale dziewczyny same są sobie winne bo teraz każda 16 latka już nie jest dziewicą i mało tego... one wszystkie są teraz otwarte jak dworzec PKP! D: to jest złe! to jest tak złe!!!

Ban, bo trza chodzić na WDŻ i tyle :V

Ban bo czy tylko ja im nie współczuję? Same chciały.
Co innego gwałt, bo to jest przeciwko ich woli. Wtedy współczuję.
ban bo albo niech sobie obejrzą grę o tron to prawie jak WDŻ XD

Ban, bo zaiste xD.

ahaha
ban twój komentarz mnie zabił Mineo XD zaiste od dziś to moje ulubione słowo! XD

Ban, bo często to kiedyś powtarzałam xD.
Aż przypomniała mi się tak awkward sytuacja, gdy ja i tato myśleliśmy, że chędożyć znaczy sprzątać. OH GOD, WHY XDDDD

ahahaha XD ban bo faktycznie niezręcznie XD

Ban, bo to okropne, jeszcze tak z koleżanką myślałam, dopóki koledzy nam nie uświadomili, co to znaczy. xDDDDDDD
Trzeba było się wtedy Wiedźminem zainteresować, oj trzeba było. Nie byłoby tak niezręcznie.

ban bo ja jestem wielką fanką wiedźmina ^^ jeszcze możesz teraz się nim zainteresować 

Ban, bo nadal czekam aż przyjaciółka pożyczy mi Wiedźmina do grania i czytania :V.

ban bo ja czytałam wszystkie książki po czym obejrzałam serial który był "inspirujący" a z gier mam tylko 2 ale za to mam komiks 

Ban, bo jak na razie czytałam tylko fragment, ale chyba pościągam sobie pdf, bo powinnam wszystko przeczytać xD.

ban bo powinnaś
naprawdę warto ^^ mnie już niektórzy nie mogą słuchać bo cały czas im o wiedźminie nawijam i polecam jak Ewa Wachowicz XD

Ban, bo ino wreszcie przyjechali, już nie muszę na dziecko patrzeć. XD Hehe, pamiętam, jak moja babcia nazwała kilka dziewczyn w moim wieku zbereźnicami, tak odnośnie archaizmów. XD
Ban, bo dobrze wiem, że warto. Sama bym bardziej rozumiała przyjaciółkę. xD
Zawsze się śmieje, gdy sobie to przypominam.

ban bo hej ananasie ^^ nie znam twojej przyjaciółki ale skoro ona lubi Geralta to i ja ją lubię 

Ban, bo z pewnością byście się dogadały, ale niestety nie ma tu konta ^^.

ban bo nie szkodzi
więcej mojego uroku dla ciebie ^.~ :*

Ban, bo spoko, lubię jak ktoś mi spami tym, co naprawdę lubi i sama mogę polubić.
Znikam na razie, pa~ 

ban bo papa do później