ban bo chodziło mi raczej o Wniebowzięcia Maryi Panny XD

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 171
ban bo chodziło mi raczej o Wniebowzięcia Maryi Panny XD

Ban, bo fucktycznie, jest jeszcze kościelne xD.

ban bo nie lubię świąt państwowych ani kościelnych 

Ban, bo też ich nie lubię. Taki ze mnie katolik i patriota, że aż wcale.

ahaha
ban bo skąd ja to znam? XD

Ban, bo jestem po prostu za leniwa na cieszenie się z czegoś wspólnie z większą ilością ludzi x'D.

ban bo dokładnie!
ja się nawet z urodzin nie cieszę

Ban, bo ja tam lubię jak ktoś składa mi życzenia xD. A w tym roku muszę zrobić imprezę, bo za dużo osób się na mnie poobraża.

Ban bo wróciłam! :'3
Patrzcie jaka jestem świetna, w niecałą godzinę tak pięknie wysprzątalam :''D
Ban, bo ja to zrobiłam u siebie szybciej, ale wow, daebak.

ban bo ja nie przepadam za składaniem komuś życzeń ani jak ktoś składa mi życzenia XD ten niezręczny kontakt wzrokowy mnie przeraża! D:
cześć Lusiu

Ban, bo ja nie znoszę tylko jak nieznajomi mi składają życzenia, a od ludzi, których znam bardzo miło usłyszeć dobre słowa xD.
Szczególnie gdy z przyjaciółką ciągle sobie dokuczamy, a później muszą nam przejść przez gardło te dobre wróżby xDD.

ahaha
ban bo ja kocham jak podczas wigilii klasowej trzeba komuś złożyć życzenia a on odpowiada ci nawzajem XD

Ban, bo ja nikomu nie składałam w tamtym roku oprócz swojego składu. Nie znoszę swojej klasy xD.

ban bo ja sobie nie poszłam na wigilię w tym roku XD ładnie nieładnie uj mnie to obchodzi bo jak nie mam ochoty obcować z ludźmi to tego po prostu nie robię
ja nawet swoja klasę lubię a przynajmniej bardziej niż wszystkie inne które do tej pory miałam

Ban, bo ja najlepszą klasę miałam w gimnazjum. Nawet zgrani całkiem byliśmy.
I urocza torba Lusiu ^^.

ban bo ja nie lubiłam swojej klasy w gimnazjum bo miałam fałszywych ludzi a strasznie takich nie toleruję 
pełna splendoru Lusiu 
Ostatnio zmieniony przez Yubin (12-08-2015 o 13h26)

Ban, bo ja najlepszą klasę miałam w podstawówce. Bo innej nie miałam, szach mat :'''D
Ban, bo ja teraz mam pełno takich w liceum T^T, ale myślę, że będą dojrzalsi po wakacjach. I ciekawi mnie czy znajdzie się jakaś głupia lasia, co dziecko sobie przez ten okres czasu sprawiła.
Muszę wierzyć, że nie xD.

ban bo u mnie wpadła taka która by się najmniej o to podejrzewało! 

Ban, bo zdarza się x) To takie dziwne uczucie gdy ludzie w Twoim wieku mają już dzieci.

ban bo troszeczkę tak 

Ban, bo wow, dzisiaj siostra szybko zrobiła obiad xD.

Ban bo lel x''''D
Pomyliłam linki. :')
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (12-08-2015 o 13h40)