Ban, bo trochę mnie przerażasz Ananasie XD
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 171
Ban, bo trochę mnie przerażasz Ananasie XD
Ban bo czuję się trochę wcześniej wyprzedzona x.x
Hmm...to chyba byłby dobry plan xD
Ban bo teraz też czuję się wyprzedzona x.x
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 13h36)

Ban, bo było się pośpieszyć
XD
Tiaaa, jestem chamska XD
Ban, bo przerażam? Ja tylko planuję, jak tu dobrze wykorzystać czas w czasie apokalipsy zombie. xD
Ino ten plan w życie wprowadzę w czasie, gdy władzę nad światem przejmą zombiaki (jeśli przejmą), ja to wam mówię! XDDD A nóż-widelec-łyżeczka coś przydatnego odkryję wtedy. XDDDDDDDDD
ban, bo ja od roku mam opracowany plan w razie apokalipsy (taa, oglądanie TWD się do czegoś przydało) XDD
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 13h40)
Ban, bo się boję ananasa T.T
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (11-08-2015 o 13h40)
Ban, bo właśnie! Miałam poczytać to, ale jakoś nie mogę się zebrać. xD Chyba ostatecznie ściągnę jakiegoś e-booka, bo po księgarniach i bibliotekach nie chce mi się łazić. xD
EDYTA: Ino bywam może czasem przerażająca. xD Mogę Cię straszyć po nocach? XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2015 o 13h42)
ban, bo wszyscy się jej boimy w mniejszym lub większym stopniu = u =
poczytać, cooo? :`)
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 13h42)
Ban, bo no nie to, tylko inną o zombiakach (to serial jeee. xD), tylko nie pamiętam tytułu. xDDDDDD Me skróty myślowe dziwne bywają. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2015 o 13h43)
ban, bo mam dzisiaj jakąś zawiechę i nie ogarniam co ludzie do mnie pisza xd
Ban, bo ja też jakoś dzisiaj, to przez ten upał. XDDD
ban, bo true. Słońce grzeje, a szarych komórek coraz mniej i nawet wiatrak nie pomaga.
Aż mi się przypomniał wczorajszy dzień = u = foodfhgofnonwo...
Ban bo rzeczywiście jest nie do wytrzymania x.x

Ban, bo 2 dni temu wieczorem był u mnie taki zajebisty deszczyk... A teraz.... Umierać a nie żyć...
ban, bo na czas takich upałów lepiej umarnąć i wrócic do żywych jak już się pogoda ogarnie. Ale nie obiecuję, że ci się uda.
Ban bo 3 dni temu jak byłam w Wesołym Miasteczku to kiedy sobie chciałam mogłam wejść w zraszacz, a teraz już nie ma tak fajnie x.x
Po co żyć podczas upałów? Zostań Zombie xD
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 15h43)

Ban, bo też tak myślę XD
Gdzie byłaś w tym wesołym miasteczku?
ban, bo zombi teraz się z nas śmieją, że my kiśniemy w upale, a oni mają wywalone.
Przeglądam dzisiaj zdjęcia z nd z Lichenia i tak paczę, że bazylika wygląda jak z filmu katastroficznego. Ten mój fotograficzny talent.
Ban, bo przed chwilą ćwiczyłam sobie, a teraz slucham muzyki, bo złapałam kolkę. Dobra idę dalej ćwiczyć :3
Ban, bo ja wczoraj miałam trening i jestem po prostu padnięta...
Ban, bo ja nie mam trenigu, ale robię sobie do muzyki najróżniejsze ćwiczonka ^^
Ban bo ja nawet nie myślę o bieganiu, bo jak ostatnio byłam to po dobiegnięciu do połowy wsiadłam do autobusu, a potem spacerkiem...

ban, bo autobusy też musza zarabiać xd
Znam to
Też biegłam na autobus, żeby zdążyć na ten trening, a potem jak szłam na halę to spacer XD
Ninja mode, żeby chodzić tylko w cieniu xD
Ban bo co zarabiać? Jak zwykle bezbiletowy hultaj ;-0
Co do biegu na autobus, to w czerwcu ścigałam się z autobusem jak wracałam ze szkoły. Jakieś 300 metrów sprintu, ale dobiegłam xD
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 15h53)