Ban, bo gratuluję xD
Ja zaraz wbiję 13k post :3
We are in noir

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 171
Ban, bo gratuluję xD
Ja zaraz wbiję 13k post :3

Ban, bo ja do tylu postów chyba nie dam rady
Ban, bo oglądam od początku Teen Wolf
Ban, bo ja jakoś nie mogłam tego zacząć xd

Ban, bo ja jestem już w 6 odcinku xD
Ban, bo gratuluję wytrwałości... Ja jakoś mam wrażenie, że to serial typu ''zmierzch'' xd i to mnie odrzuca xd

Ban, bo ja też tak mam Nerrusiu o,o
ban, bo ja nawet kiedyś oglądałam Teen Wolf xD a potem odłączyli mi AXN Spine i oglądanie się skończyło xd
Ban, bo dziś pierwszy raz od roku staram się namalować coś ładniego a za cholerę nie umiem T.T Wychodzi to wszystko tak strasznie T.T
ban, bo czym malujesz?
Ban, bo to nie jest jak ten głupi zmierzch! Teen Wolf jest lepsze od TVD! Polecam 
Sandra nie poddawaj się
))
ban, bo najlepsze i tak jest TWD XD zombiaków nic nie przebije 8|
Ban, bo zombiaki cztery ever, Steno xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-08-2015 o 13h07)
ban, bo ever :`D
jak umrę, chcę zostać zombiakiem.
Będę pożerać ludzi, których nie lubiłam = u =
Ban bo smacznego w takim razie :3

ban, bo hahahah, a dziękować, dziękować xD
Ban bo zastanawia mnie czy lepiej być duchem czy może właśnie zombiakiem...hmm...

ban, bo jakby nie patrzeć duch może latać i przenikać ściany, ale już nie usiądzie na taborecie jak zombie, bo nie ma jak :`D
Ban bo w sumie racja...ale zombiak może się rozpaść, a duch chyba nie ^.^

ban, bo true : O ale zombi może wywołać apokalipsę xD
chyba, że to akurat jakieś sympatyczne zombie jest.
Ban, bo zombiaki śmierdzą... Ale są wspaniale martwe. I są trupami! Ożywionymi, ale trupami! Jeju, gdyby taki zombiak przypałętał się do mojego domu tak chętnie bym zobaczyła dokładniej, w jaki sposób gniją jego wnętrzności! *^*
Ale i tak wolałabym być duchem, zombiaki bym chciała badać. xD
Z serii przemyślenia Ananasa na temat zombiaków. XDDD
Ban, bo odpowiadam na poprzednie pytanie: Ołówkiem. Kiedyś dużo szkicowałam, ale nagle wzięło mnie na pisanie opowiadań, co uwielbiam. No ale szkoda, że skiepściłam z tym rysowaniem, bo lubię obydwie czynności...
Ban bo zanim byś sobie go dokładnie obejrzała, to pewnie albo by cię zjadł, albo by cię zaraził :-P
I hejo :-)

Ban, bo najpierw bym mu odrąbała głowę, potem bym zbadała. xDDDDD To musiałoby być fascynujące... Ah, ciekawość tak bardzo. xD
ban, bo zombi może jeść. Co prawda ludzi, ale to tam. Drobiazg. A duch nie może = u =
ale jakby kogoś zarazil to miałby chociaż przyjaciela :`D
sandra, znam ten ból :`)) najlepiej robić te dwie rzeczy jednocześnie. Jeszcze nie znalazłam na to patentu, ale jestem w trakcie posuzkiwań xD