Twoja miss wygląda jakby szła na wieczorny wiosenny spacerek, więc wiosna 

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 69
Twoja miss wygląda jakby szła na wieczorny wiosenny spacerek, więc wiosna 

Jesień - dużo tu czarnego, ale nic specjalnie nie skojarzyło mi się z zimą, za to mamy ciepły jesienny kolor bluzki.
Zima. Kreacja iście Sylwestrowa i karnawałowa. 
Lato, bo kojarzy mi się np. z wieczornym wyjściem ze znajomymi. 
Z wczesną jesienią. Wtedy gdy jeszcze jest w miarę ciepło, ale wiatr potrafi mocniej zawiać.
Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-01-2014 o 21h13)
Zimę, bo Twoja miss wygląda jakoś tak dostojnie, co kojarzy mi się z Królową Zimą 
Z zimą. Kojarzy mi się z tym przyjemnym ciepłem i zapachem jaki możemy poczuć gdy otwieramy drzwi do piekarni, a gdy panuje mróz jest on jeszcze mocniejszy.
Zima. Czerń, stal i błyszczące dodatki zawsze będą mi się kojarzyć z zimą. Do innej pory roku nie da się przypasować Twojej miss 
Lato. Chłodny wieczór, jakieś szykowne przyjęcie. W sali robi się zaduch, więc kilkoro znajomych wychodzi na ogromny balkon, żeby odetchnąć świeżym powietrzem popijając szampana i porozmawiać o codziennych sprawach.
Ja chyba za dużo dziś myślę =_=
jesień, wygląda jakby na pogrzeb szła lub 1 listopada
Zima. Kreacja prosto z balu karnawałowego .
Wiosna - lekkie okrycie i krótkie spodenki. 
Zima - szykowne przyjęcie późnym wieczorem...
Lato- sukieneczka z dekoltem oraz sandałki na obcasie.

Zima-długa, sylwestrowa sukienka.
Wiosna za względu na kolory, jak i ubrania.
Zima - bo po pierwsze biało, a po drugie dużo widać, co kojarzy mi się poniekąd z Sylwestrem.
Mysle, ze wiosna. Bo wiosna zaczynamy chodzic w spodniczkach, bardziej zwracamy uwage na dodatki. Miss nieopalona, wiec przeszla dluga zime 

Zima za względu na dużą ilość czerni z dodatkiem bieli. Wygląda, jakby szła na na sylwestrowy koncert w Gdyni co był na polsacie.
Śliczna miss 
Na pierwszy rzut oka wydawało mi sę, że to jest lato! Jednak biały kolor zamarza mnie na kość, wi ęc jednak Zima. 
Kolorystycznie zima, ale zdecydowanie ubiór jest jesienny. A więc jesień 
zima, chyba to te ciemne kolory tak na mnie działają 
Zima. Zdecydowanie. Ciemne kolory i to chlodne spojrzenie, brr
Czy Twoja miss wybiera sie na karnawal? 
Udana stylizacja

Połączenie bieli i czerni z karnawałowym zacięciem - zima.