jesień, wygląda mi na studentkę, a studia zaczynają się w październiku
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 69
jesień, wygląda mi na studentkę, a studia zaczynają się w październiku
Zima,przez kolory 
Lato, przez skąpo ubraną miss i jasne kolory;)
jesień. Czarny strój kojarzy mi się z żałobą, a ta z Dniem Wszystkich Świętych, który jest w jesień 
Zima, jakoś tak karnacja + rumieńce i kolor włosów mi pasują do zimy. Twoja miss ma na sobie dużo czerwieni, a przypomniał mi się taki tytuł "Krew i śnieg" też kojarzący się z zimą.
Jesień przez strój od razu mi się skojarzyło tak 
Hm, wiosna
Kolor sukienki i kapelusza tak mi się kojarzy
Zima,przez ciemne kolory,jeszcze pasowałoby czerwone lub białe futro i królowa zimy 
Wiosna, barwy w jakie ubrana jest Twoja miss kojarzą mi się z kwiatami wiśni i jabłoni.
Wiosna. Twoja miss jest lekko ubrana i ma kwiaty na bluzce.
Lato. Twoja miss ma długą, lekką suknię, barwy są jasne, no i te blond włosy. One zawsze kojarzą mi się z latem.
Kojarzy mi się z zimą przez ciemne kolory.

Jesień.
Ciemne kolory. Nakrycie głowy, stylowa laska i ubranie, które wydaje mi się być idealne na tę porę roku.
Jesień,
ponieważ twoja Miss ma kolorystykę bardziej smutą. Czyli jest to połączenie Czerwieni i czarnego. Zazwyczaj na jesień liście opadają, a niektóre są właśnie czerwone 
Wiosna,
Dlatego, że twoja miss ma szorty a jednocześnie kurtkę, czyli jest 'zimno i ciepło' 
Zimę, ponieważ twoja miss ma sweterek zielony oraz ciasne leginsy
To mi najbardziej pasuje do Zimy 
Z latem przez te krótkie spodenki i bluzkę c:

Zima przez ciemne kolory.
Jesień - tak mi się kojarzą te czarne ciuchy z depresją i pogrzebami zresztą też xD
Lato-nie muszę chyba mówić czemu
Skąpe ciuchy,kolorowe włosy
Czyste szaleństwo
Lato. Ten kapelusz przypomina mi właśnie tę porę roku ;p
Zimę 
Przez te rajstopki i taką jakby ,,świąteczną" bluzkę 
Wiosna ponieważ twojej miss ubiór kojarzy mi się z tą porą roku ;p