ban, bo jakich książek *^* ??
(po co pytam i tak mnie nie stać. Oh well ; uuu ; )
Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 200
ban, bo jakich książek *^* ??
(po co pytam i tak mnie nie stać. Oh well ; uuu ; )
Ban, bo zawsze można iść do biblioteki
ja znam Alicja w krainie zombie xd

ban, bo poszłabym, ale nigdy nie mogę się wyrobić w terminie i za każdym razem jak się tam pojawiam, bibliotekarka warczy na mnie i rzuca spojrzeniami jakby mi chciała oczy wydrapać ; uuu ;
Ban, bo Alicja w krainie zombie jest beznadziejna - to nie zombie tylko duchy >.<
Mam "The Walking Dead", "Apokalipsę Z", "Przegląd końca świata" i (najlepsze) "Dumę i uprzedzenie i zombie" xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 13h54)
Ban, bo przez neta można przedłużyć ja tak zawsze robię xd
Jelonku, ja tylko znam tytuł to była znajoma mi ją polecała, ale z opowieści i tak mi się nie spodobała xd * Była znajoma boi sie zombie, więc to do przewidzenia było, że książka beznadziejna..* xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-07-2015 o 13h56)

ban, bo duma i uprzedzenie mnie rozwaliło xDDD serio?! Pierwsze słyszę, hahaah, już wizę Darcy`iego z zombiakami xD
i ban, bo nie ufam komputerom w takich kwestiach
Ban, bo dopiero przeczytałam o ''Dumie i uprzedzeniu'' z zombiakami xd

Ban, bo ojciec raz znalazł i mi przyniósł tę książke xD Nawet ma ilustracje z zombiakami xD
Wygląda tak
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 14h00)
ba, bo nie no x x ja lubiłam Dumę i uprzedzenie, a teraz nie spojrzę na książkę poważnie xD
Zombi, który posiadł jeden mózg...hahahahaha kisnę 
Jane Austin to napisała? POWAGA? x x
Ostatnio zmieniony przez Steno (19-07-2015 o 14h02)
Ban, bo ok.... muszę chyba to przeczytać xd

Ban, bo przecież Jane Austin napisała "Dumę i uprzedzenie", a jakiś gościu po prostu dodał do tego zombie i sztuki walki xD Dlatego jest tam jej nazwisko :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 14h08)
ban, bo już ogarniam xD ale i tak nie widzę w ich świecie zombiaków 
Ban, bo ja nie przeczytałam oryginału, ale sie ogarnęłam w tej książce xD
Ban, bo musiałabym sie wybrać do biblioteki, ale w najbliższym czasie dopiero piątego jadę do innego miasta * Jednak nie daje szansy bibliotece w moim mieście* xd

Ban, bo jeszcze zombie są w książce "Chłopcy" Ćwieka i podobne klimaty, ale bez zombie są w "Metro 2033" xD Może jeszcze coś mi się przypomni xD
No i jeszcze muszę przeczytać ZOMO kontra zombie czyli "Szczury Wrocławia" xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 14h15)
Ban, bo ja mam całkiem nie zły spis książek, których chce przeczytać xd

Ban, bo ja dziś zaczęłam moje prezentowe Igrzyska Śmierci ♥
Ban, bo przeczytałam chyba z dwie części Igrzysk i jakoś mi nie przypadło, ale trudno xd
Nadal jestam ciekawa, jak wygląda akcja ZOMO z zombiakami. Muszę kupić tę książkę xD
Ban, bo musiałabym w końcu drugą część przeczytać xd

Ban, bo ledwo co uzbierałam kasę na tablet, a już zrobiła mi się lista książek, które muszę kupić :'D
Ban, bo Igrzyska akurat mi bardzo do gustu przypadły. 
Ban, bo siostra jest m krewna dwie książki, ale to taki trudny wybór .... że muszę się zastanowić xd

Ban, bo to nie moje klimaty, wolę coś w stylu Metra 2033, albo Assassina xD
W igrzyskach lubiłam może z dwie osoby? Nawet nie pamiętam, kto tam był xD
Ban, bo mam Ci podawać bohaterów? xD
Ban, bo raz na SyFie w eliminacjach była ich lista i pamiętałam tylko Katniss, tego jej partnera z głupim imieniem #rodzicegonienawidzili xD i jeszcze z trzy postacie ^^"