Ban, bo mieszkanie jest fajne, ale mieszać nie daleko kościoła + blisko cmentarza ( gdzie są głośniki) to wkurzająca rzecz xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-07-2015 o 11h50)

Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 200
Ban, bo mieszkanie jest fajne, ale mieszać nie daleko kościoła + blisko cmentarza ( gdzie są głośniki) to wkurzająca rzecz xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-07-2015 o 11h50)

Ban, bo hehe, ja też nie.
Czuję ten uczuć Nerr xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-07-2015 o 11h50)

Ban, bo kupiłyśmy nowe farby akwarelowe i z siostrą postanowiłyśmy je wypróbować - znowu okazało się, że jesteśmy jak ogień i woda XDZgadnijcie, który jest mój XD
Ban, bo mam wrażenie, że bliżej koło siebie mieszkamy niż myślałyśmy xd
Ten z czerwonym jest twój? xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-07-2015 o 11h52)

Ban, bo ładne rysunki i Nerr mamy do siebie naprawdę blisko xDD

Ban, bo muszę w moim syfowskim warsztacie napisać,ąe wszystkie zamówienia na fullbody będą odrzucone. Po prostu am dość rysowania w kółko fullbody, a nie mam weny na rysowanie oc.
Ban, bo tak, ten z RÓŻOWYM XDD Nigdy nie lubiłam malować farbami i trochę średnio mi to idzie, ale to było zabawne XD
Ale nie polecam tych farb, bo strasznie śmierdzą xD
Ban, bo rysunek fajny.
O lel, muszę dorysować dwie kokardki na rysunku na jeden czerlendż na asku.
Ban, bo jak otwieram w nowej karcie rysunki to mi przewraca. Według mnie obydwa są bardziej wodne. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo to była przenośnia XD Chodziło mi o to, jak bardzo są różne, głównie w kolorystyce XD
Ban, bo obydwie wykorzystałyście element drzewa i wody, tylko przeciwnie + dużo niebieskiego. XD Moja siostra miała gdzieś książkę z opisami, co oznaczają różne motywy, skoro siostry wybrały te same to może jednak to nie są takie bzdury. XD
Psychoanaliza forever. xD
Edit: Nawet w necie znalazłam test Kocha/ drzewa. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (19-07-2015 o 12h36)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo bany spadły xd

ban, bo siedziałąm do 6 na internetach i czuję się jakby mnie konwój czołgów przejechał : dd
Ban, bo nie rozumiem jak wy możecie tak długo siedzieć xd

ban, bo trzeba nadrobić zaległe odcinki animca, za którego biorę się od trzech lat : d
Ban, bo niby ja też, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie xd ( ok JR oglądam, ale to wszystko) xd

ban, bo całe liceum nic nie oglądałam i sama zdążyłam odzwyczaić się od animców, a tak to zapycham czymś czas, czekając na 6 sezon TWD
Ban, bo TVD ( o ile mamy to samo na myśli) staje się nudne xd

ban, bo The Walking Dead xD kto co woli 
Ban, bo czyli nie miałyśmy to samo na myśli xd

ban, bo co to jest TVD? XD
Ban, bo The Vampire Diaries xd

ban, aaaaa xD o kurde, nie, nie moje klimaty xD
już wolę zombiaki niż wampiry
Ostatnio zmieniony przez Steno (19-07-2015 o 13h41)
Ban, bo każdy lubi coś innego xd Ja za zombiakami nie przepadam xd *częściowo xd*

Ban, bo ja tam uwielbiam zombiaki ^^
Mam nawet kilka książek xD