Ban, bo haha, armatka do baniek! XD
Ja tam ćmy zatłukuję kapciem, jeśli są za głośno. XDDD
Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 200
Ban, bo haha, armatka do baniek! XD
Ja tam ćmy zatłukuję kapciem, jeśli są za głośno. XDDD
Ban, bo to chamskie, że ludzie robią Ci na złość jak wiedzą, że czegoś się panicznie boisz... Wiem z autopsji, znam bardzo niewiele osób, które zaakceptowały moją fobię przed strzelającymi kośćmi bez pokazówy takiej, że szedłem do domu albo płakałem, a reszta, choć im wybaczyłem, w sumie i tak okazała się totalnie nie warta mojego czasu.
Ban, bo nie zabiłabym ćmy i dotykać też nie chcę podobno mają na sobie jakiś pyłek.
Ban, bo to 99% ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-07-2015 o 23h32)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mają, faktycznie, tak jak motyle.
Ban, bo są ludzie i parapety jak to mówią. Evvers, na tych którzy Ci na przekór robią szkoda czasu. I nie jest łatwo rzucić w >ciach< te relacje, ale to będzie łatwiejsze.
Ban, bo ja tam chamska jestem i ona też jest, więc wychodzi na zero xD Best frjendz forewer~
Nawet nie wiecie jaka była akcja, jak ją z tą armatką goniłam po mieszkaniu xD
Ev, mam znajomą, która ma coś ze stawami i cały czas strzela kośćmi ;w; Ona całej klasie na złość robiła i strzelała kośćmi np. na sprawdzianach :u
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (18-07-2015 o 23h33)
Ban, bo pyłek mnie mało obchodzi, przecie tynk mi na głowę też się sypi. XD
Taka fobia jest beznadziejna, Ev. ;P
Ban, bo ja nie rzuciłem z powodu tych kości, wiem, że to głupia fobia, ale wiem też, że naprawdę można nie robić mi na złość i nie strzelać wszystkim, co nikomu by nie zaszkodziło, albo jak się musi - uprzedzić mnie, ja odejdę i w porządku. Ale właśnie zabawne jest to, że te znajomości potraciły się z innych powodów, takich gorszych, no i właśnie mogło mnie już ostrzec to, że Ci ludzie mnie w ogóle nie szanują. Zwracajcie uwagę na takie pierdoły.
BAN, BO TWOJA ZNAJOMA DO GAZU
Ban, bo wszystko da się ścierpieć, jak się żyje w zgodzie nie robiąc nikomu na złość. A z tym gazem mam nadzieję, że żart.
Ostatni post na dziś. Dobranoc.
Ban, bo ja sama nie lubię, jak ktoś strzela kośćmi (mnie samej za to często strzykają kolana ._.) i mam ochotę walnąć kogoś krzesłem, jak zaczyna tak robić >.>
Nie Seciu, z tym gazem to na serio. Sama bym ją tam wysłała. :v
Cieszę się, że na egzaminie gimnazjalnym nie byłam z tą dziewczyną w sali, bo podobno tam też strzelała kośćmi >.> I cały czas się tłumaczy chorobą.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (18-07-2015 o 23h42)
Ban, bo nie wolno się dawać.
Moje skojarzenie ze szkołą
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gban, branoc Set! <3
wszyscy sobie idą, a ja jeszcze do 6 jestem : d
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h42)
Jezu, ban, bo jakbym ja miał kogoś takiego na egzaminie to z moją fobią bym go poważnie nie napisał i bardzo płakał... :"(((((((((((
Ban, bo ja nie idę!
Ban, bo ja też jeszcze tu posiedzę. No chyba, że wyłączą mi internet ;w;
Ban, bo umieraaaaaaaaaaaaaaam .___________.
ban, bo siedzę nad poradnikiem i mam na razie 5 punktów xd
*jestem taka kreatywna...
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h49)
Ban, bo czekam na ten poradnik xD
Ban, bo jakim poradnikiem?
boru jak gorącooooo ._________________.
Ban, bo właśnie, jakim?
ban, bo nie mam co robić ze swoim życiem to marnuję czas na głupoty.
nel, zaczęłam sklejać jakiś na Bitwie żywiołów x x zaraz ci pokażę, bo teraz ładniej to wygląda xD
TYLKO SIĘ NIE ŚMIAĆ, BO SIĘ ZAMKNĘ W SOBIE!
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h57)
Ba , bo ino branoc wam, ja też już idę.
NIE WYTRZYMAŁYBYŚCIE ZE MNĄ W NORMALNYM SŻYCIU, GDYBYM DALEJ NIE WIEDZIAŁA, ŻE NIE LUBICIE STRZELAJĄCYCH KOŚCI. XDDD
Bo czasem nie wytrzymam, jeśli kostkami w palcach nie strzelę, czuję wtedy, że nie mogę normalnie ruszać palcami. XDDD
Chociaż przyznam, strzelające non stop kości u znajomej muszą być mega wkurzające. >. <
Haha, Steno, środkowy palec całej grze, jeśli jesteś jedyny. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-07-2015 o 00h00)
Porada numer 1 i 3 śmieszna, reszta nie. :'c
ban, bo Ananas, Ty brutalu! To się nie godzi!
Branoc! 
Jestem typem o czarnym humorze to wiecie 
W ogóle czuję się jak mama przez te zwierzaki x x zestarzeć się w tak młodym wieku : d
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h59)
BAN, BO ZNOWU ZAPOMNIAŁEM O BANIE.
Ban dla Steno, bo nie będę się stosować do punktu 4 xD