Ban, bo ja mam fobię przed klejącymi się łapami, więc nie miałbym ich uwalonych dżemem NIGDYYYY.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 200
Ban, bo ja mam fobię przed klejącymi się łapami, więc nie miałbym ich uwalonych dżemem NIGDYYYY.
Ban, bo oryginalna fobia, nie powiem. 
ban, bo też mam psa. Domówkę. rudego jak właścicielka xd
oba, pies z królikiem takie rozpuszczone bestie...
nie wiedziałam, że taka istnieje...
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h09)
Ban, bo ja wcale się na fobiach nie znam. xD
Ban, bo też nienawidzę mieć klejących się rąk, ale nie jest to aż fobia. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gban, bo niech mi ktoś ogarnie. 9+9+3+3 dlaczego nie może wyjśść 13?! :d
liczę już jakiś czas i no nie wychodzi : d czuję się oszukana
Ban, bo też nie lubię brudnych rąk(skoro już o rękach mówimy).
Ostatnio zmieniony przez Setarah (18-07-2015 o 23h14)
Ban, bo niech każdy opowie o swoich irracjonalnych fobiach, hm? Mam ochotę posłuchać!
Ban, bo teraz to chyba cisza zapadnie Evvers 
ban, bo ja mam: lęk przed pająkami, przed wysokościami, boję się clownów : d
w ogóle jestem jakimś wypaczonym człowiekiem, cud, że jeszcze z domu wychodzę.
miała być cisza ; uuu ; a Steno jak zawsze pierwsza się rwie do żalów :`)
Ostatnio zmieniony przez Steno (18-07-2015 o 23h18)
Ban, bo to mało, JA PANICZNIE BOJĘ SIĘ STRZELANIA PALCAMI, CHEMII W JEDZENIU, BO MAM WRAŻENIE, ŻE CHCE MNIE ZABIĆ, ALE POWOLI, OS I TYM PODOBNYCH OWADÓW, ALEEEE I WŁAŚNIE KLEJĄCYCH SIĘ RĄK I SŁODKIEGO.
Słodkie i osy są powiązane. :"(
Ban, bo szukam jakiejś fryzury do styli.
Skoro o fobiach mowa, to moja znajoma boi się baniek mydlanych xd
Ban, bo nie wiedziałam, czy ktoś swoje fobie chce powiedzieć na głos ;P Ja czasem po kilka razy sprawdzam to czy tamto, czy jest jak powinno być itepe.
Ban, bo nie mam irracjonalnych fobii. *wmawia sobie, że jest normalna*
Tylko owadów nie lubię, przed chwilą uciekałam przed ćmą. xD Nachalny robal.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ino wróciłam! Byłam z rodzicamina koncercie tego lipnego zzespołu Weekend!
Ja już z kilku się wyleczyłam, ale mam jeszcze kilka...
Boję się telewizyjnego, gdy zgaszone jest w nim światło. Lękam się patrzeć na górę wszystkich szaf. I jeszcze kilku rzeczy się boję, Ev. XD
NO, ĆMA TO JEST NORMALNA FOBIA, nie ma jak to uciekać przed małym, niegroźnym, nocnym motylkiem XDDDDDDD Ban, bo moja była miała taką samą i zawsze byłem bohaterem. ♥♥♥
EJ, CZASEM BOJĘ SIĘ WSTAWIĆ NOGI SPOD KOŁDRY, BO POTWORY I JAKOŚ TAK DZIWNIE I OBCO.
Ban, bo Skye, to się ciesz. W sumie moja raczej nie jest też irracjonalna, ani nic, więc czy to fobia, to bym się dwa razy zastanowiła.
Ban, bo dla mnie nic nie przebije fobii do baniek mydlanych xD
Ban, bo fobia do baniek mydlanych XDDD Faktycznie, ale nie jest tak ciężko z tym żyć jak z fobią do strzelających kości! MNIEJ JEST BANIEK NA ŚWIECIE.
Ban, bo faktycznie, też dość specyficzna. Bo Ci bańki pękną, a Ty się tak czy siak ich boisz xD
ban, bo z/w na chwilę musze zrobić mój poradnik xd
Ban, bo akurat często zabieram tą znajomą na różne festyny (banki!) i na urodziny kupiłam jej armatkę do baniek mydlanych xDDD
Cud, że jeszcze mnie nie zabiła, a chciała zrzucić mnie z balkonu xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (18-07-2015 o 23h26)
Ban, bo przypomniało mi się, że krew jest najgorszą rzeczą, robi mi się duszno i biało, gdy ją widzę lub sobie wyobrażam. I jak ma z tym żyć kobieta? ;_;
Nie chcę przywoływać tej ćmy, wczoraj mnie inna męczyła lub może to ta sama, bardzo wredna. Grrr...
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo trzy posty i spadam.
60 s. oO.
Jelonek, Ty jesteś po prostu wredna, tak dziewczynę wytrącać z równowagi :PP
ban, bo Jelonek...na Twoim miejscu zaczęłabym się bać jak tu już balkon wchodzi w grę xD