Ban, bo już napisałam Skye ♥
i 60 s.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 200
Ban, bo już napisałam Skye ♥
i 60 s.
Ban, bo froziowy priv jest chętny na zamówienia (tylko konkretne, bo szukać nie lubię xD), ostatnio mam fazę na AP i chętnie machnę jakąś sygnę xD
Ban, bo jak na wyjeździe było Fro? 
BAN, BO ZAJEFAJNIE. Drugiego dnia cztery zgony i żółty tunel, hahahahahahahhahahaha.
Plus miałam się z kim całować, więc opłacało się jechać xDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (16-07-2015 o 21h12)
Ban, bo Fro jest bardziej imprezowa ode mnie. /':
Ban, bo na to wygląda :d

Ban, bo ode mnie też, chociaż kiedy mnie poniesie to lepiej uciekać.... xD
Ban, bo śmieszy mnie, że ostatnio na imprezie rozpijali mnie bym była bardziej towarzyska, a koniec końców byłam jeszcze sztywniejsza niż zwykle 

Ban, bo idę. PA!
ban bo mnie też kiedyś rozpijali na siłę bo chcieli zobaczyć mnie naprutą i leżącą pod stołem ale im nie wyszło hue hue XD

Ban, bo mnie nie trzeba rozpijać, sama to robię. Jeśli mam jakkolwiek wytrzymać na takich imprezach to tylko w taki sposób x.x

ban bo nie lubię jeśli mi ktoś dolewa w celach naukowych aby zobaczyć jak się zachowuje po %

Ban, bo ja rzadko imprezuje, częściej z rodziną coś popijam ;>.

Ban, bo mam dokładnie jak Mineoś
ban bo cześć Nel ♥ też żadna ze mnie imprezowiczka ale na 18 trzeba pójść! 

Ban, bo owszem, zawsze jest ciekawie xD

Ban, bo ja też nie imprezuję, wolę jakieś spokojniejsze spotkanka z przyjaciółmi 
ban bo zachwycam się koszulką na otherteesie którą nie będę miała bo mnie nie stać buuu 

Ban, bo nie podoba mi się xD

Ban, bo Akademia, Mineo! ♥
ban bo nie oglądałaś pewnie gry o tron XD

Ban, bo ja tam nie oglądałam~
Ban, bo co mam wziąć ze sobą na parapetówkę? XDDD
Ban, bo nie zapomnij o majtkach :^)
Ban, bo weź gumki, alkohol, zestaw do poprawy makijażu i lusterko!