Ja może coś pokombinuję, ban, bo sam nie wiem, w sumie jak będę miał po polsku to więcej będę rozumiał i może bardziej skorzystam z niektórych opcji.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 200
Ja może coś pokombinuję, ban, bo sam nie wiem, w sumie jak będę miał po polsku to więcej będę rozumiał i może bardziej skorzystam z niektórych opcji.
Ban, bo pamiętam jak miałam kiedyś simsy na konsole, ale tylko po angielsku i aż sama się zdziwiłam ile mi weszło pojęć do głowy przez to xD

Ban, bo ja się tak uczyłem do matury.
Ban, bo mnie sporo kpop przygotowuje, bo w tym świecie praktycznie wszystko trzeba sobie tłumaczyć z angielskiego, więc się nim nie martwię na egzaminach xD.
Tylko ta matma. Brrr.

Ban, bo lel, do niczego się nie przygotowywałam do matury, hahahahaha XDD A nie, sorry, z geografii poszłam na ploty do koleżanki i ze dwie maturki zrobiłyśmy. TYLE MOJEGO UCZENIA SIĘ BYŁO XDDD
Ban, bo high five Fro, też się nie przygotowywałam w ogóle do matury.
Tylko z matmy może kilka zadań zrobiłam, ale na maturze i tak standardowo zabrakło mi czasu >.<

Ban, bo ja koniec końców też pewnie nie będę się uczyła, ale z matmy pewniakiem będę miała korki ;-;

Ban, bo nigdy nie miałam korków XDDDDDD
A nie, sorry, raz na półtorej godziny poszłam do jednej korepetytorki, żeby mi prawdopodobieństwo wyjaśniła, bo nie było mnie miesiąc w szkole, a to przerabiali XD
Ban, bo mnie zawsze znajome chętnie podrzucały, więc nie musiałam im płacić, ale teraz już im głowy nie będę zawracać ;;;

Ban, bo ja to prędzej byłabym znajomą od poduczania xDDDD (chociaż i "podrzucania" może być, co kto woli xDDD)
Ban, bo cóż w tym roku się przyłożę do nauki bardziej na lekcjach, to może niczego nie będę potrzebowała xD

Ban, bo ja w liceum w ogóle się do nauki nie przykładałam.. Czasem na serio się zastanawiam, skąd takie oceny i wyniki mi wpadały xD

Ban, bo hej
Ban, bo cześć, cześć.
Zazdro wam nieuki z dobrymi ocenami T^T/!

Ban, bo zobaczcie, jestem księżniczką Jaśminką!
Ban, bo.. cool ^^.

Ban, bo dziwne, że jeszcze nie padłam.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czekam aż włosy mi wyschną idę spać xd

Ban, bo ta grafika jest boska <33
♥
Ban, bo podobają Ci się creepy rzeczy.
Ban, bo lubię patrzeć na przerażające rzeczy, czuję się wtedy podniecona xD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (16-07-2015 o 18h12)
Ban, bo bany spadły xd

Ban, bo teraz większość walczy w bitwie żywiołów xd
Ban, bo dokładnie xd

Ban, bo mam nadzieję, że szybko pójdzie pierwsza część.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g