Ban, bo znowu odświeżam bany, żeby powiedzieć Dobrej Nocy Nel ♥
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 200
Ban, bo znowu odświeżam bany, żeby powiedzieć Dobrej Nocy Nel ♥

Ban, bo o kurczę, już nie jestem jedyna z 10 tysiami postów. HARTBROŁKEN.
Ale gratki Nelu <3

Ban na dzień dobry 
Ban, bo dzień boberek Secia. ^^

Ban, bo graty dla Nel, chociaż wiem, że nie nadrabia. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo pewnie gdybym nie nadrabiała miałabym więcej postów na forum, bo często tracę masę czasu na tym. xD

Ban, bo ja prawie zawsze nadrabiam xDDDD
Ban, bo ja sobie czasem odpuszczam jak jest ponad 20 stron, ale tylko jak nie mam nastroju. :'D

Ban, bo ja nadrabiam tylko stronę wstecz xD

Ban, bo mam ciacho w podpisie, nie kwestionujcie tego.
Link do zewnętrznego obrazka

Ban, bo moja definicja ciacha jest inna XDDDDDDDDDD
Ban, bo przyjrzyj się, ten stół przed Xiuminem jest zastawiony, każdy znajdzie ciacho dla siebie. xDD

Ban, bo nie widać tam ciach, więc ich nie ma </3333333333333333333
Ban, bo musisz je sobie wyobrazić. xD Zawsze możesz wypić wino i zjeść kawałek sera z Wolfa.

Ban, bo nie mam bo nie mam pojęcia co napisać XD
Ban, bo obiecywałaś ciacha dla każdego </33333333333
Ban, bo 60 sekund i widzę, że Karu się wtrynia ze swoją śliczną sygną XDDD *dawno tego nie pisałam, trza nadrobić xDDD*
Ban za bycie niezwykle skromną. >.<
Jezu, jaki ten mój render jest chu>ciach< </3 Jak się go zmniejsza to koszmarnie traci jakość i nie pasuje do żadnego tła. </3

Ban, bo ja nigdy nie mam żadnych problemów z renderami *robię też sygnę raz na ruski rok*
Frozia nie musisz mi mówić jak moja sygnatura jest cudowna sama doskonale o tym wiem

Ban, bo ja tam jakoś nie mam problemów z jakością renderów XD Raz z Cielem dla Iriś się słabo pomniejszał, ale co tam XD
Ban, bo ja wcześniej też nie bardzo miałam problemy, to ten jest jakiś nie tego. </3 Będę musiała efektami naprawiać. </3

Ban, bo ja bym na twoim miejscu użyła innego rendera XD
Ban, bo taki mam w zamówieniu, co poradzić. </3 Dostałam koszmarne tło i teraz musiałam szukać sama, ale żadne mi w sumie nie pasuje do takiego rendera. </3

Ban, bo nie będę Ci po raz kolejny doradzała XDDDD
Ban, bo Ci współczuje...nawet nie mam bladego pojęcia co Ci doradzić, bo na sygnaturkach się nie znam ^^"
EDIT:
Ban, bo mnie wyprzedziłaś.
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (19-06-2015 o 11h59)
Ban, bo Chenowe Up Rising w głośnikach. *^*