Ban, bo fajne jest. A jaka to piosenka, podziel się tytułem ?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 200
Ban, bo fajne jest. A jaka to piosenka, podziel się tytułem ?
Ban, bo Arctic Monkey I Wanna Be Yours. Oglądam live'y i on śpiewa dokładnie tak samo, geniusz kocham go, a byli na Openerze jak miałam jechać na Ri. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja tera rozpaczam, bo nie byłam na OWF, a był Muse np </3
Ban, bo zobaczyłam, że w tym roku będzie Tom Odell. :<
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-06-2015 o 21h17)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Hozier będzie ♥ Aż musiałam zburzyć ładną liczbę postów. I Odell też super i Fismoll!
Ban, bo czo te reklamy :<<<<<<<<
Ban, bo akurat Toma bym posłuchała </3
Ban na dobranoc.

Ban, bo spóźnienie miłej nocy.
Ban, bo boli mnie ręka, w którą miałam szczepionkę </3
Ban, bo szczepienia to zUo </3

Ban, bo wszystko z igłami to zło ._.
Ban, bo się zgadzam. Choć tatuaże takie piękne, Ygriś by chciała :<
Fobie to jeszcze większe zUo </3

Ban, bo akurat na tatuaż się zdecyduję. Nie wbijają tego na taką głębokość jak lekarze ;_______________;
Ban, bo niby nie, ale mnie już wzdryga na samą myśl i nie dałabym nawet do siebie podejść z tym sprzętem :<

Ban, bo akurat do tego się przekonam. Nie planuję niczego na "dużą skalę", więc byłabym w stanie wytrzymać tak sądzę xD
Ban, bo uwielbiam igły ♥ Tatuaż bym zrobiła jakiś drobny, symboliczny, żeby móc się na niego lampić, ale żeby nie bolało za bardzo xD Tylko nie wiem co i ciągle się zastanawiam, jak bardzo to boli xDDDD
Ban, bo z czystej ciekawości też chciałabym wiedzieć przed wykonaniem jak to boli, ale nie zniechęca mnie ta niewiedza xD
Ban, bo znam trochę osób z tatuażami i mówili, że bolało tylko trochę, że można się skrzywić, ale raczej nic więcej. Choć to też od danej osoby zależy.
Ja samego bólu się nie boję i raczej bym się tym nie przejmowała, ale wbić w siebie nic nie pozwolę..

Ban, bo ja właśnie też bólu się nie boję. Nie mam też nic do samych igieł (np tych do szycia XDD). Mnie przerażają tylko te "specjalistyczne przyrządy" p~p
Ja widzę strzykawkę z igłą na filmie i wszędzie na ciele czuję kłucia i dreszcze, naaaaaaah
Ban, bo mnie zastanawia ten ból, bo lubię być przygotowana do wszystkiego i chciałabym móc sobie przez porównanie z czymś wyobrazić xD Kwestia "chęci wiedzy", czystego "wiedzieć, bo lubię wiedzieć" : D
Ban, bo mam podobnie, wolę się wszystkiego dowiedzieć przed ;]

Ban, bo z samej ciekawości też mogłabym się dowiedzieć ~
Ban, bo jak napisałaś na anime to odświeżam bany xD
Gratki na 10 tys. post ^^

Ban, bo o 4 posty za późno, pff XDD Ale dziex ♥