Ban, bo Twój jest śmieszny xD
EL wgl jest chore.
We are in noir

Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 200
Ban, bo Twój jest śmieszny xD
EL wgl jest chore.

Ban bo mnie też on bawi :'D I to w takim zwolnionym tempie :')
Mi się Elfen Lied podobało ;3
Ban, bo mi mnie x). Za dużo niedorzeczności i nagości.

Ban, bo ja nie oglądałam. Hej Lusiu 
Ban, bo hej Seciu :3
Hmm, zastanawiam się, czy czasem moderatorom nie będzie przeszkadzał mój gif, bo może zbyt "brutalny" jest x3
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (07-07-2015 o 17h52)
Ban, bo ostatnio jest mega spokojnie na forum i modki nie mają za dużo roboty, nie licząc nowych graczek xd więc chyba nie będą mieć obiekcji.
Ban bo to dobrze, bo taki fajny jest :3
"Nnnniiiiieee paluszki nie zostawiajcie mnie samej ja nie mam przyjaciół :'(((" xD
Ban, bo hahaha xD Przepraszam, nie umiem napisać nic twórczego xD
Ban, bo ewentualnie mogą wspomnieć/ zasugerować zmianę jeśli będzie się za bardzo rzucał w oczy.
Ban, bo wszystko zależy na dobrą sprawę od użytkowników.. czy im się nie będzie podobał itp.
Ban, bo też.
Ban, bo jak tam wakacje Nel?
Ban, bo mnie tu dawno nie było XD
Ban, bo i tak bywa ;p
Ban bo tęskniłam ;_; zapomnieliście o mnie co nie? ;_:
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (07-07-2015 o 18h41)
Ban, bo ujdą. Nawet okej, momentami bardzo okej momentami "ch>ciach< ale stabilnie". A Twoje?
Ban, bo ja jeszcze jako tako wakacji nie mam, czekam na sierpień. Ale czas jest raz super, a raz >ciach<. Całokształt średni.
Ban za zignorowanie Sandry xD

Ban, bo całokształt taki sobie. Czekam aż zejdzie mi opuchlizna i wcisnę stopę w rolkę, to wreszcie sobie wyjdę :^)
A tam znowu ignor, odpowiadałam tylko Seci a potem nie chciało mi się edytować posta..XD
cześćcześć
Ostatnio zmieniony przez nelumi (07-07-2015 o 19h33)
Ban, bo oby jak najszybciej to zeszło 
Ban, bo wpłynęło na to parę czynników, ale mam siniaka na całego palca, byle tylko opuchlizna zeszła to już się wcisnę a potem to mnie je>ciach< czy boli czy nie, idę XD
Ban, bo używasz Altacetu czy coś?
Ban, bo nah, niczego. Bo nie jest aż tak tragicznie
Ban, bo chyba, że tak. I w ogóle, nie widzę twojego ani swojego avka oO.
Ban, bo u mnie jest w porządku.