Ban, bo nie rozumiem jak może się chcieć grać na kilku wersjach xD (Podziwiam xD)
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 200
Ban, bo nie rozumiem jak może się chcieć grać na kilku wersjach xD (Podziwiam xD)
Ban, bo tak, TAK, TAAAAAAAK!

WRESZCIE udało mi się zainstalować GAP do GIMP-a!

EDIT: Jezusmaria, ileż emotek walnęłam. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-07-2015 o 23h50)
Ban, bo brawo o;
Ban, bo zakończyli mi odcinek w miejscu, które sprawia, że mam ochotę obejrzeć następny ;__; ~3:30 plus 40 minut odcinka daje 4:10 zakończenia oglądania ;__; A miałam zrobić sobie produktywny dzień... xD
Ban, bo tak, każdy ma taki zamiar codziennie, a wychodzi jak zwykle XDD
Ban, bo lol, o której ja wstałam? O_O A położyłam się o pierwszej trzydzieści (czyt. Wyjątkowo wcześnie xD) I czuję się wyspana! O_____O
Ino dzieńdoberek! ^^
Ban, bo dobry, ja codziennie sama z siebie się budzę o 5:30 i później łażę po domu. </3 Kładę się, gdy słyszę dzwony.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo przeglądarka mi się wyłączyła i nie chciała włączyć ^^' To wzięłam cukierka i zapytałam się mojej tapety czy chce. I wted z powrotem mi się włączyła. xd
Ban, bo zabawna historia.

Ban, bo posadzę ryż na twoim grobie. 

Ban, bo ''lepiej być ukrytym na zewnątrz niż ukrytym w ukryciu'' xD

Ban, bo nadal nie wiem, o co jej chodziło. XD

Ban, bo po prostu gadała trzy po trzy i walnęła głupotę xD
A to ciekawe, bo w tym samym miejscu zapytałam ją kiedyś czy też taka jak ja bawiła się w dom dziecka xD.

Ban, bo podejrzane miejsce. XD To ten plac zabaw? 

Ban, bo nie, ale całkiem blisko do niego xD

Ban, bo po prostu plac zabaw jest nawiedzony i wydziela dziwne fluidy. XD

Ban albo po prostu mamy zrąbanie w głowach 

Ban, bo młode bociany nauczyły się latać! Może wreszcie nie będą robiły sobie lądowiska na moim dachu. XD

Ban, bo śniło mi się, że na bany wparowała Erin i zaczęła robić z nami porządek XDDDDDDDD
A potem śniło mi się, że jestem prywatnym detektywem, więc spoko :>
Ban, bo to nie byłby taki zły pomysł. Ale prędzej dałabym tu Jess, Erin jest zbyt pokojowa.

Ban, bo cześć.
Ban, bo hej.

Ban, bo jakie spamowe bany. xD

Ban, bo jak dla mnie bezuczuciowe.

Ban, bo jak zwał tak zwał, co nie zmienia faktu, że to spam. XD