Ban, bo kocham Cię Fro ♥
choć dla mnie to oczywiste, że ogień rządził, bo nie liczy się ilość, a jakość XD
TELEPATIA XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-07-2015 o 23h19)
Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 200
Ban, bo kocham Cię Fro ♥
choć dla mnie to oczywiste, że ogień rządził, bo nie liczy się ilość, a jakość XD
TELEPATIA XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-07-2015 o 23h19)
Ban, bo przejechałam rowerem 20 km i to w taki gorąc. O.o
Ban, bo najlepszy był fakt 0 dla powietrza lub później jak mnie Fro od małp na pw wyzywała, bo nie oddałam wina dla air. x'D
Dobra to jest 700. xD
Ban, bo gratuluję.
Ostatnio zmieniony przez Skye (04-07-2015 o 23h28)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo haha, już chciałam Iriś opieprzać, że napisałam jakość > ilość, ale doczytała xD ♥
Ban, bo ja zawsze doczytuję Twoje edity XD
Ban, bo słusznie XD Trzeba sprawdzać xD
Ban, bo przez Ciebie mam ochotę sprawdzić, czym dywizy różnią się od myślników, ale mi się nie chce XD
Ban, bo tu masz pokrótce ogarnięte XD
Ban, bo aż z ciekawości czekając na pewną odpowiedź to przeczytałam, czuję się mądrzejsza o 3 definicje, a przynajmniej byłabym w stanie rozróżnić :v
Ban, bo dzięki Fro czuję się mądrzejsza XD Praktykę znałam (w sensie kiedy spacje, a kiedy nie), ale o dywizach nie miałam zielonego pojęcia XD
*powiedział laureat przedmiotowego konkursu z polskiego XD*
Ban, bo lol, jak stawiasz spacje to oznacza, że nie powinnaś używać dywizu, więc znałaś praktykę tylko częściowo xDDDDD
Większość ludzi nie rozróżnia dywizu od myślników i półpauz, tylko niektórzy są tacy mądrzy jak ja xDDDD
Ban, bo hahahah, przeglądając pocztę, trafiłam na wiadomość do organizatorów konkursu, którzy ogłosili mini-konkurs, czyli za wysłanie szyfru, jaki używaliście w dzieciństwie, albo kiedyśtam dostaniecie odpowiedź na wybrane pytanie. Nie znałyśmy odpowiedzi na jedno (co tydzień był wykład, a do niego 3 pytania, udział brały trzyosobowe drużyny z całej Polski, a tych wykładów było chyba 6 albo więcej), a nie można było powtarzać już wysłanych przez innych ludzi szyfrów, więc na szybko wymyśliłam jakiś szyfr, kłamiąc, że używałyśmy go z przyjaciółką XDD
"Chciałabym przedstawić sposób stosowany przeze mnie i moją przyjaciółkę na lekcjach. Jest to zamiana kolejności liczb według określonego sposobu: najpierw ostatnia, potem pierwsza, przedostatnia, druga, itd.
Przykład: ENIGMA
AEMNGI
Żeby odszyfrować dany tekst trzeba czytać co drugą literę (począwszy od drugiej) w prawą stronę az do końca, w tym przypadku będą to litery ENI, później trzeba zmienić kierunek i czytać co druga literę (począwszy od przedostatniej) w lewą stronę w tym przykładzie GMA. Gdy połączymy ze sobą te litery wyjdzie nam początkowa treść."
Ban, bo to ciekawe~

Ban, bo zawsze byłam lewa z anagramów, nie lubię tego XD a takie szyfry to to samo xD
Ban, bo ja lubię wykorzystywać anagramy do nazywania postaci w jakichś ważnych dla mnie tekstach.
Ban, bo może czasem coś pomieszam, ale rozwiązywać nienawidzę D:
Ban, bo ja nawet lubię. ;> Odkąd wstałam bałam się o tatę, a on poszedł tylko na zakupy. x'D
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo pustki na tym forum, a niby w wakacje miał być większy ruch. >.<

Ban, bo największy ruch był w roku szkolnym. Każdy się od czegoś wymigiwał xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (05-07-2015 o 14h49)

Ban, bo lubię pisać małą czcionką.

Ban za małą czcionkę XD Przybliżyłam do 500% żeby to rozczytać XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (05-07-2015 o 14h58)
Ban, bo ja zawsze kopiuję tekst mniej wysiłku.

Ban, bo mnie odechciało się na 250%, więc powyższą metodą skopiowałam XDD
Ban, bo ja byłam na telefonie, więc sobie palcami przybliżyłam XD
Ban, bo powinnam posegregować ulubione.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g