Oby serio były w piątek... Chociaż w trakcie wycieczki rzadko interesują ich dni tygodnia i wrzucają co i kiedy chcą. xD
A gwiazd nigdy nie łapię jeśli nie mam na co najmniej 10 prób. Po co wydawać całą kasę, skoro gwiazda może się nie złapać?

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13
Oby serio były w piątek... Chociaż w trakcie wycieczki rzadko interesują ich dni tygodnia i wrzucają co i kiedy chcą. xD
A gwiazd nigdy nie łapię jeśli nie mam na co najmniej 10 prób. Po co wydawać całą kasę, skoro gwiazda może się nie złapać?

Ja bym obstawiała gwiazdy w środę, a kolejne ciuszki w piątek, ale kto ich tam wie xD
Cii, żadnych kolejnych ciuszków. ;_; Już mi smutno teraz, bo nie znalazłam wszystkich, jakie wrzucili od razu. XDD Albo wrzucili na serwer niedawno, albo po prostu były kilkaset numerków dalej. :')
Edit.: Ej, Iremi, zgadłaś. : O I jakie cudne ciuchy!!!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-04-2016 o 16h53)

TA NOGA.
Chociaż pewnie nie będzie można użyć jej zbyt sensownie z niczym spoza kompletu, to i tak fajnie wygląda. Dobrze, że interesuje mnie tylko jedna gwiazda, będę miała więcej MM, by obkupić się w ciuchy, których później nie użyję </3
Lahlae, poszukam ci tej nogi. XD Już znalazłam nowy gorset, spodnie i kapelusz...
Będę wrzucała Tutaj.

E, to jak gwiazdy 13 dopiero to idę misje robić, dzięki Zioło za info c:
I pozwolę sobie zacytować Lahlae: "TA NOGA" <3 Na pewno będzie dużo kombinowania, żeby jej użyć, ale jest cudna. Pozostałe ciuszki zresztą też, aż lecę na linki obczaić dokładniej.

No cóż, nóżka jest ze spódniczką.
Ale tego można się było spodziewać...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-04-2016 o 17h12)

Noga jest prześliczna, tylko nie wiem jak zdobędę na nią kasę. xD A ten kapelusz pirata - zbankrutuję.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (08-04-2016 o 17h15)
To mogę trochę hajsu wydać. Dzięki Majeranek! 
Ej no, wiedziałam, że noga będzie do niczego, ale żeby aż tak D:
Mogliby chociaż buty i kuferek dać osobno, nóżka w rajstopie stwarzałaby już więcej możliwości i mogłabym zrobić więcej kurtyzan.
Dobijają mnie trochę te trybiki wszędzie.
Tan noga jest piękna ale czy tylko mi się wydaję albo są takie jakby krzywe i nie wymiarowe o_O Z drugiej strony lece na wszystko co pozwala zmienić pozycję ciała miss 
I tak znająć życie braknie mi MM do przybycia gwiazd na promenadę, tyle szczęcia, że misję już zrobione :3

hej, pytanie małe, czy jeśli wrócę wcześniej z wycieczki, to będę mogła jeszcze raz pojechać w ciągu tych 10 dni? czy koniec, finito?
Będziesz mogła pojechać. 
Ej dziewczyny ile jest max misji teraz? D:
nelumi 20

Lajna ok dzięki ♥ Nie pamiętałam właśnie czy zrobiłam wszystkie i teraz są nowe czy skończyłam gdzieś w połowie XD
Spox
Zdarza się to każdemu xD

Hmmm, podczas powrotu z Pyrkonu myślałam sobie "YEY YEY W DOMU CZEKA WYCIECZKA!♥ " ale jak tak odpaliłam i na spokojnie przejrzałam... muszę powiedzieć, że na razie nie jestem zachwycona. Nie podoba mi się jakość wykonanych strojów, spora część wygląda sztucznie i plastikowo. Mam nadzieję, że pojawią się naprawdę zachwycające gwiazdy, albo dodatkowe ciuszki na koniec, które mi to wynagrodzą, bo autentycznie na razie jestem rozczarowana.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (11-04-2016 o 14h50)

Ktoś może wie, czy można z wycieczki wyjechać, zrobić jakąś misje, nabyć coś pasującego do stylizacji od poczciwej Nine i wrócić do Steapunku?
lapin - możesz jeździć w tę i z powrotem ile chcesz 
Wlasnie zakonczylam ostatnia, 20 misje i......zostalam bankrutem! Ale ciuszki piekne, tylko teraz od nowa trzeba zaczac zbierac kase ma misje i na kolejny event...
hejka
to jest nie dorzeczne
kocham
małe pieski
patilenka,upominam za spam i posty pod postem.