Ban, bo ja ja zrobiłam to już gdzieś tak we wtorek xD
We are in noir

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 200
Ban, bo ja ja zrobiłam to już gdzieś tak we wtorek xD

ban bo ja jeszcze wcale nie zaczęłam tych misji i nie zamierzam 

Ban za sygnaturę xD
ban za bycie online... wiem to bardzo oryginalne 

ban bo witaj słońce ♥ gratulacje 

Ban, bo ja mam jeszcze ostatnią misję do przejścia i raczej jej nie zrobię, bo jak uzbieram to wydam 8 tysięcy na styli zamiast na misję xDDDD
ban bo stylizacja na bogato 

Ban, bo właśnie policzyłam, że w sumie to mam szansę przejść tę ostatnią misję
Jak kupię styli + te duperele za 90 MM XDD
W ogóle, mam list od Hildee ♥ ♥ ♥ Już przeczytany i jak tylko zdobędę jakiś ładny papier to odpiszę, bo nie będę przecież na jakichś brzydkich skrawkach pisała ;D
Ban, bo zaraz zaczynam zakończenie roku 

Ban, bo ach, ten fantastyczny czas matur i pełne 4 miesiące wolnego. Zazdro, ja będę miała tylko jakieś 3 xD
Ban, bo żaden fantastyczny </3 xD

ban bo też bym chciała mieć tyle wolnego 

Ban, bo Yubiś, ja się z chęcią zamienię, tylko zdaj za mnie ładnie maturkę 

ban bo za rok też mnie czeka matura
a póki co prawko... masakra! 

Ban, bo nie wiem, czy teraz robić zakupy w butiku, czy jutro będę miała czas.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gban bo zrób teraz
nie ma co odwlekać zakupów ^^

Ban, bo loool, ani matura, ani prawko nie są niczym strasznym. Co prawda przed prawkiem sama się bałam, ale nauczona doświadczeniem – nie ma czego. Serio, jak człowiek podejdzie do tego na zasadzie "nie ma spiny, są drugie terminy" – pewnie pójdzie Wam dobrze. A jak się zepniecie to zeżre Was stres. Ja na prawku szybko się rozluźniłam przez własne głupie wtopy na początku i co? Zdałam za pierwszym. Matura? Zero przejmowania się, najwyżej napiszę jeszcze raz za rok. Wyniki? Do pozazdroszczenia.
Rysiu, bez nawet chwili zastanowienia bym się z Tobą zamieniła 
ban bo nie wydaje mi się żebym miała smykałkę do jazdy samochodem ale może tak jak musisz za bardzo się spinam 

Ban, bo auto to kwestia wprawy
Widzę po sobie, na początku "o boru, tylko nie korek", a teraz ZWALAĆ Z DROGI, KRÓLOWA SZOSY JEDZIE, TY DEBILU CO SIĘ WLECZESZ WYPAD Z LEWEGO PASA NO NIE CHYBA AŻ CIĘ MINĘ Z PRAWEJ NO NIE MOGĘ JAK ZWYKLE GŁUPIA BABA ZA KIEROWNICĄ. XDDDDD
hahah ♥ ban bo chciałabym cię kiedyś zobaczyć za kierownicą XD

Ban, bo *TUBIŚ MOŻE NIE CZYTAJ XDD*
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo na mnie mogliby się przejechać, chyba ja bym sobie w aucie wszystko na ich koszt wymieniła. Młoda dziewczyna, blondynka, ale nie jeździ jak ostatnia pierdoła i pięknie zawsze widzi wszystkie okazje na poprawienia swojego auta z cudzego OC XD Tylko nie wykorzystuję, bo nie ma żadnego uszczerbku, odpukać ;D
Yubiś, moi znajomi uwielbiają ze mną jeździć XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (24-04-2015 o 14h28)
ban bo muszę lecieć
miłego banowania kochane muah :*

Ban, bo Pa Yubiś. xD
Według mnie to paskudne. Osoby, które tak robią zaczynając od młodych chłopaków z samochodówek po takich starych pierdyków, którzy niczego w życiu nie osiągnęli. Wjeżdżają, żeby specjalnie zrobić kolizję, tuż przed auto, później się wydzierają i próbują zastraszyć. I to nie kwestia, czy dobrze, czy źle się jeździ. Brat (samochodówka) gadał z chłopakami i nauczycielami, że prawie każdemu można tak wjechać i poznawał mnóstwo "sposobów" jak zostać uznanym za poszkodowanego. ;/
Może w centrali jest inna mentalność, mnie rodzice zawsze przed tym przestrzegają. Masakra, ludzie sobie wymyślają takie sposoby na zarobek.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g