Ban, bo masz miłą mamę, że zauważyła xD
We are in noir

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 200
Ban, bo masz miłą mamę, że zauważyła xD

Ban, bo ja już od pewnego czasu szybko padam.
Ban, bo moja by mi nie dała siąść za kierownicę (nawet, gdybym miała prawko). xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (23-04-2015 o 22h41)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie wiem, czy zauważyła XD Ale nie wrzuciła mnie za kółko, więc wdzięczność bardzo ♥
Ban, bo chyba trza iść spać, ale kąpiel i kolacja jeszcze czeka. ;<
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo taka długa cisza o;
Ban, bo rzeczywiście :C

Ban, bo zaraz idę spać.
Ban, bo ja pewnie jeszcze posiedzę jak zawsze zresztą >.<

Ban, bo sie zasiedziałam, fak. Dobranoc D:
Ban na Dobranoc Neluś ♥

Ban, bo znowu zapomniałam, że po północy zaczyna się następny dzień XD ZNOWU XDD Choć dziś to po prostu patrzyłam na zegarek z całkowitą pewnością, że za 10 minut północ i zacznę się uczyć o północy. Było 00:50 XD Uświadomiłam to sobie po długiej rozkminie, czemu na telefonie obok zegarka jest napisane "piątek", a nie "czwartek" XDD
Ban, bo nie martw się Iriś, też tak często mam ;] Za szybko ten czas leci </3

Ban, bo ja PATRZYŁAM na zegarek i CZYTAŁAM która godzina XD I wiedziałam, że jest 00:50, ale mój mózg sobie ubzdurał (nie po raz pierwszy), że 00:50=23:50... Jeśli też o to Ci chodziło, to znaczy, że nie jestem aż tak głupia jak myślałam i innym też się tak zdarza (choć ja mam tak notorycznie) ;D
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-04-2015 o 01h28)
Ban, bo wiem, że czytałaś i właśnie o to mi chodziło ;] U mnie najczęściej wygląda to tak, że ubzduram sobie w myśli godzinę i na zegarku nie zwracam na nią większej uwagi, tylko patrzę na minuty i potem wielki zonk, bo już tak późno, a przecież patrzyłam na zegarek xD

Ban, bo w takim razie nie jestem sama ♥
Ban, bo myślę, że wielu ludzi tak ma ;]

Ban, bo to mnie uspokaja XD
O LEL, KIEDY JA OSTATNIO MIAŁAM 60 SEKUND XDDD AŻ SIĘ ZDZIWIŁAM XD
Ban, bo aż dziwne, że cię 60 s złapało przy takim małym ruchu.

Ban, bo wiem XD
Ban, bo będę się zbierać. Dobranoc ♥

Ban, bo DOBRANOC~
Znów 60 sekund XD
Ban, bo gdybym wstała o tej 5:20 jak się obudziłam to byłabym bardziej wyspana niż jak wstałam o 6:27. #logic
Ban na dzień dobry Froziu
przyjemnego dnia!
Ban, bo kończąc o 11.20 powinien być przyjemny ❤️ Chyba że tata wrobi mnie w jeżdżenie do drukarni </3
Ban, bo miej nadzieję, że nie ;p Skończyłam misje na wycieczce ♥