Ban, bo nie pamiętam. >.< Na tym z przedstawieniem teatralnym.

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 200
Ban, bo nie pamiętam. >.< Na tym z przedstawieniem teatralnym.

Ban, bo całkiem blisko.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mój kot chyba długo nie pożyje. ._.

Ban, bo współczuję. ;<
Ja bym pewnie przeszła się do wszystkich dobrych weterynarzy we Wrocku, żeby spróbować mu pomóc.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-04-2015 o 16h52)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo u nas nie ma weta, w a mieście obok trzeba poszukać. I nie wiemy który dobry. :<

Ban, bo jak dla mnie pierwszy lepszy weterynarz by się nadał by tylko sprawdzić, co nie tak z moim zwierzakiem ._.

Ban, bo do mojej mamy można mówić, ale twierdzi, że samo mu przejdzie i że już mu lepiej. ._.

Ban, bo w takim razie kiepsko D:. A w necie nie sprawdzałaś, co mu prawdopodobnie jest?

Ban, bo w necie można takie rzeczy wyczytać, że czasem lepiej się w to nie zagłębiać.
Ban, bo niby jak? Mam wpisać, że cały czas leży i miałczy jak się go głaszcze?

Ban, bo łotewa ._. Nie sprawdzałaś czy jakieś konkretne miejsce go boli?

Ban, bo łapka niby - piszczy jak dotknę - ale jak chodzi to nie kuleje.

Ban, bo moja mama tak samo twierdziła, Zioło, jak chodziło o przepuklinę Gucia, ale zmieniła zdanie. Wtedy, kiedy zaczęłam histeryzować, że on może umrzeć, ze on cierpi, itepe, itede. To ją przekonało. xD A na koniec i ta nie byo pieniędzy na operację. ;<
Lol, jakie ja mam opóźnienie xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-04-2015 o 17h53)
Ban, bo może sobie o coś troszeczkę potłukł tą łapkę, nie wiem ;-;

Ban, bo jeśliby sobie ją trochę potłukł, to już by się wylizał. T^T

Ban, bo biedny, pewnie się męczy :<

Ban, bo właśnie sobie wbijam 12 tysięczną wiadomość ~
Co do kota - mam zamiar zrobić aferę jak nie będzie go chciała zabrać. T^T

Ban, bo warto jej pokazać jak się martwisz.

Ban, bo mój brat jest idiotą, więc jak sam nie chce sobie napisać, czego ma się uczyć to ja mu napiszę i najwyżej będzie wiedział więcej.
Ban, bo afera bardzo często działa. Każdy sposób dobry, byleby zadziałał! (moja babcia kiedyś lubiła tak mówić) ^^
Ban, bo mój brat skomentował moją piękną notatkę słowami "ja mam się tak dużo uczyć?!" -.- Dużo to on jeszcze nie widział w takim razie -.-
Ban, bo to było do przewidzenia. xD Ty się męczysz, skrobiesz coś gotowego dla niego, by miał ułatwioną naukę, a jemu nie chce się tego wkuwać, ani pewnie nawet przeczytać. xD Nieposzanowanie cudzej pracy! xD
Ban, bo czekolada Oreo taka pyszna, że tak Wam zmienię temat ♥
Ban, bo właśnie zakładam kolejny konkurs na MF. Myślicie, że w Deco będzie się chciało komuś brać udział? xD
Ban, bo może się będzie chciało, dawaj ;D