Ban, bo lol, nie trzeba czegoś uznawać i w to wierzyć, aby ktoś miał rację, heheheheheheh. Kopernik miał rację, a mu nie wierzyli, heheheheheh.
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 200
Ban, bo lol, nie trzeba czegoś uznawać i w to wierzyć, aby ktoś miał rację, heheheheheheh. Kopernik miał rację, a mu nie wierzyli, heheheheheh.
Ban, bo może i tak bywać.
Ban, bo jestem wtajemniczona ♥
Ban, bo serio idę, może wrócę, heheheheheheh. Nie wiadomo tylko, czy jak pójdę to będę się uczyć, wystarczy przecież napisać do kolegi, hehehehe.
Ban, bo brawo~
Ban, bo olewam te wyzwanie, idę spaać.
Ban, bo jak chciałam ci rzucić to nawet na fonie weszło to samo ip. :<

Ban, bo to trudno. Przeżyję do północy i obudzę się w nocy jak zwykle, to je sobie rzucę ;D
Ban, bo Zioło, liczą IP, z którego konto było założone xD
Ban, bo tak baj de łej, moja sis za szybko nowej biżuterii na forum nie wstawi, bo nie ma internetów. Hehehe. 

Ban, bo rozumiem xDD A ja nie mam czasu robić, a kanzashiowe cudeńko poszło na prezent przed zrobieniem fotki.
Lecim, dobranoc!
BAN, BO XD
No to branoc! xD
Lol, robię wyróżnienia na konkurs, ale ponieważ jestem leniwa, nie chciało mi się porządnie wycinać tła Jessice, więc wycięłam najprostszym sposobem, i będzie biała otoczka wzdłuż konturów misski xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-04-2015 o 22h48)
Ban, bo znowu nie napisałaś ban. xd

Ban, bo często mi się myli xDDDD Już dopisałam xDDD
Ban, bo pseudozrobiłam niemiecki, ale makroekonomia nieruszona xDDDD
Ban, bo życzę niedostania zeza przy ściąganiu xD
Ban, bo lol, po prostu chamsko obrócę głowę na kartkę koleżanki, jaki zez XDDDD
Ban, bo nauczyciel(ka? xD) nie zauważy? xD
Ban, bo ćwiczeniowiec raczej niespecjalnie się chyba przejmuje XDDD Udaje tylko, że nas rozsadza i robi jedno miejsce odstępu, bo tak chyba regulamin uczelni mu każe xDD
Ban, bo troszkę ci zazdroszczę możliwości praktycznie bezkarnego ściągania xD
Ban, bo najtrudniejsze do zauważenia jest bezczelne ściąganie zazwyczaj xD Jak telefon miałam na ławce zawsze to nigdy mnie nie złapali, jak ludzie chowali pod to zawsze się ktoś czepiał chociażby xD
Ban, bo ja wyjątkowo niewiele ściągam w tej szkole. Przynajmniej z zawodowych bo będę mieć z tego egzamin za rok, ale z reszty to tam. Za rok już mi przejdzie próbowanie bycia przykładnym i się zacznie xD
Ban, bo albo nie lubią ukrywania się ze ściąganiem, albo po prostu najciemniej pod latarnią xD
Lol, wyprzedzona xD
Ha, skończyłam dyplomy! *w* Dzisiaj wieczorem (czytaj: w nocy xD) albo po południu wstawię wyniki!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-04-2015 o 00h01)
Ban, bo jutro mam 5 sprawdzianów w tym 4 prace klasowe XDDDD Aż postanowiłam się trochę pouczyć XDD
Edit:
Shiiit, znowu DZISIAJ, a nie jutro XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-04-2015 o 00h29)
Ban, bo Iriś drugi dzień z rzędu zastój w godzinach xD
Ban, bo POWINNAM iść spać xD