Ban, bo zastanawiam się nad zmianą avka i sygny...
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 200
Ban, bo zastanawiam się nad zmianą avka i sygny...

Ban, bo chcę odwzorować naturalne rozmiary mojego pisma

Ban, bo musiałam powiększyć stronę, żeby to przeczytać xD

Ban, bo musiałaś powiększyć tak jak ja stronę C:.
Ban dla Nel, bo ja też mam problem z gryzieniem twardych rzeczy XD Kiedyś musiałam się skaleczyć w podniebienie, potem tam dostały się bakterie, czy inne cosie, potem podniebienie mi spuchło (XD), teraz opuchlizna już zeszła, ale ciągle boli jak diabli </3 Narazie czekam zgodnie z zasadą "samo się zrobiło to i samo przejdzie" XD A jak nie przejdzie to pójdę do lekarza, bo ból jest wyjątkowo irytujący </3
Btw. jadłam dziś ciastka zmrożone przez wrzucenie ich do ciekłego azotu XDD Są zimne, musisz jeść samymi zębami, bo przykleją ci się do języka (jak metal na mrozie) i azot zmienia się w gaz, więc jak jesz, to nosem i ustami idzie ci taki gęsty dym XDD Dni ścisłonauki takie fajne <3
Ban, bo Iriś ale ja nie dlatego XD Normalnie zawsze wszystko jadłam, kocham sezamki np ♥ Ale od czwartku mam aparat na zębach, i >ciach< mogę XDD
Ban na dobry wieczór~~

Ban, bo dobry c:
Ban, bo też dobry ^^
Ban, bo ukąpałam dzisiaj psa i teraz patrzy na mnie jak na wroga. xDD

Ban, bo ja swojej Lejluni nigdy nie kapię xD
Ban, bo dobrze, że nie próbowałam tego zrobić z kotem. :'D

Ban, bo mojego psa trzeba zaciągać do mycia, a często się brudzi </3

Ban (znowu dla Nel XD), bo wiedziałam, że nie dlatego (choć nie wiedziałam, że przez aparat), ale też nie mogę jeść twardego - powód podałam XD
Moje dwie bliskie koleżanki od roku noszą aparat i wiem, że one wtedy też nie dawały rady XD
Ban, bo i tak większość osób się tu ignoruje xDD

ban bo nawet nie zauważyłam kiedy został założony nowy wątek banów 

Ban, bo jaja unnie mnie dobiły. XD

Ban, bo robisz mi siarę xD

Ban, bo to bardzo dobrze. XDD Masz śliczne jaja. XD

Ban, bo jakie jaj Unnie?

Ban, bo jestem męskim menszczyznom, moje jaja zawsze są ładne i duże.
McNę, wysłałam Rankowi snapa xD
Btw, jak byłam otaku zawsze tak jakoś śmiałam się za każdym razem, gdy widziałam jajka wielkości L. 
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-04-2015 o 21h24)

Ban, bo o czym wy gadacie? O.O xDDDD
Ban, bo nie wiem

Ban, bo unnie po prostu gotuje sobie jajka na kolację. xDDD

Ban, bo mnie zdradziłaś!
¬◡¬
wody, wody
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-04-2015 o 21h28)