Ban, bo ja sobie pewnie pójdę na rolki po południu. Chrzanić bolące gardło. ♥

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 200
Ban, bo ja sobie pewnie pójdę na rolki po południu. Chrzanić bolące gardło. ♥

Ban, bo dobry.
Ban, bo powinnam wysuszyć włosy, ubrać się i jechać do BFF, ale to tak dużo do zrobienia xDDDD
Ban, bo u mnie w domku cieplutko, na dworze cieplutko... Chyba dzisiaj zaraz po zjedzeniu kawałka torta pójdę na dwór ^^
Ban, bo muszę szybko skończyć tą biologię bo mnie zamordują </3
Ban, bo musiałam sięgać rolki ze strychu, ale poszłam. ;3 Ciepełko, muzyczka, omnomn. <3

Ban, bo ja chętnie pojeździłabym na rowerze, ale unnie była pierwsza...

Ban, bo równo dwie godziny bez bana. Kurczę, już dawno nie było takiej przerwy xD

Ban, bo chyba już kiedyś tak było.
Nie wzywaj imienia Kurczaka Twego na daremno

Ban, bo na pewno w nocy xD I jak była faza na A vs. D to bany poszły trochę w odstawkę.

Ban, bo pamiętam, że za czasów banowej konfy zrobiła się pustka

Ban, bo zajęłam się robieniem kp i o. XD

Ban, bo zaraz pęknę, ale ostatni kawałek pizzy tak smutno się na mnie patrzy *aż przypomniał mi się Grunwald 2010...*

Ban, bo ja tak miałam z hotdogiem, ale nie zmieściłam.

Ban, bo mama brutalnie zrobiła na obiad kotleta, mimo że wie, że nie dam rady go pogryźć </3
Ban, bo zmiksuj sobie, heheheh ~
Współczuję :x

Ban, bo biedna Neluś ♥
Żeby przypadkiem tradycji nie przerwać, nie? XD Ban za wyprzedzenie Zioło.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (11-04-2015 o 19h43)

Ban, bo jakże bym mogła zerwać z tradycją, to nie w moim stylu, o nie, nie... 

Ban, bo dokładnie
Ech, chyba powinnam się już przyzwyczaić i dopisywać bana za wyprzedzenie jeszcze przed wysłaniem wiadomości xD

Ban, bo moja sis się myła i się okazało, że za mało wody się ugrzało i jej się skończyła wehehehehe

Ban, bo szkoda, że w szkole nie ma ogólnodostępnej mikrofalówki, odgrzewałabym sobie bobovite, hehe XD
Ban, bo u mnie jak w sklepiku nie ma ruchu to można babkę poprosić, żeby coś odgrzała, tam jest mikrofalówka. Ale sama nie korzystam ;]

Ban, bo (tak poza tematem xD) przeszukuję internet w poszukiwaniu fajnych fanficków, i znalazłam taki jeden o SF (mheh, ja szukałam z początku przecież o HP xD A poza tym - szkoda, że to tylko takie jednorazowe opowiadanie ;<) w którym Castiel jest mordercą - kanibalem xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-04-2015 o 19h58)
Ban, bo wbijam, aby powiedzieć, że było NIESAMOWICIE WSPANIALE I OGÓLNIE SUPER, ale idę jeszcze na ognisko, więc pa. 
Ban, bo u mnie niby też jest. Ale boję się nosić słoiczek XD