Ban, bo dawno mnie tu nie było i dobrze tak na początek kogoś zbanować XD

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 200
Ban, bo dawno mnie tu nie było i dobrze tak na początek kogoś zbanować XD

Ban, bo łelkom bek. xD

Ban, bo fenk ju ^^

Ban, bo pani dyrektor kupi nam na zakończenie projektu całego barana do upieczenia. XD

Ban, bo bardzo oryginalna nagroda xD
Ban, bo u mnie takich nagród nie ma ;w; *soł sad*
Ostatnio zmieniony przez Sadist (08-05-2015 o 21h29)

Ban, bo chyba wolę te normalniejsze nagrody ;P
Ban, bo: A dyrektor w mojej szkole to sknera (albo po prostu ma uraz do geografii, nie wiem) xD Wygrałam konkurs geograficzny, a jako nagrodę dostałam dyplom oraz czekoladę... Założę się, że nauczycielki geografii kupiły ją z własnych funduszy. xD
No dobra, zadowolenie z siebie samej jest najlepszą nagrodą (a jaaaak xD) no ale jestem lekko zaskoczona xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-05-2015 o 21h36)
Ban , bo właśnie przeczytałam w zeszycie że ta moja praca kontrolna to jednak na jutro - muszę ją tylko jeszcze wydrukować i spokój na resztę wieczoru xd

Ban, bo ten baran to na całą szkołę, bo robimy projekt z historii (pani dyrektor uczy właśnie tego) i to będzie główne danie na stole naszych obiadów czwartkowych. XD

Ban, bo takie buty.. Nabałaganiłam, a teraz sprzątam xD
Ban, bo masz obiady w szkole? Ale fajnie Ci, u mnie zawsze trzeba sobie samemu w domu zrobić, a możliwości wykupienia w szkole nie ma </3
Ban, bo ogólnie mam obiady, no ale co ty Obiadów Czwartkowych nie kojarzysz? O.O

Ban, bo jakich Obiadów Czwartkowych? O.O
EDIT: No, tylko te historyczne u Poniatowskiego kojarzę xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-05-2015 o 21h53)
Ban, bo o to chodzi, przecież napisałam, że robimy projekt z historii. XDDD

Ban, bo widzisz - mam chyba jaką sklerozę, już nie pamiętałam, że robisz projekt z historii! xDDD
Ban, bo napisałam to 3 lub 4 posty temu...

Ban, bo późna godzina, nie Pine? Nie ogarniamy już xD
Ban, bo powinnam umyć włosy, ale chyba jutro nigdzie nie idę. xD

Ban bo rzeczywiście - nie do końca ogarniamy już xD A poza tym to nie zauważyłam, że już tak późno xD Chyba Suchcicki zapomniał wyłączyć Wi-Fi... <3
OK, wyprzedzona xD Dobranoc! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-05-2015 o 22h40)
Ban, bo dobranoc Ananasie. xd

Ban, bo dobranoc. A i ja lecę, więc spokojnej nocy 
Ban, bo Dobranoc. I jestem happy, bo cały mój dzisiejszy dorobek to płyn micelarny, a za 1,5 tygodnia nie będzie mamy. Tak, to sarkazm. <3 Jak i to. (;
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-05-2015 o 22h48)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo cześćcześć
Ban, bo Skaj przyszedł, a ja idę. jutro obejrzycie prezent