Ban, bo ciekawe. Ja bym pewnie blokowała osoby z mojego otoczenia, gdyby tutaj były i się dowiedziały, że też mam mf xD
We are in noir

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
Ban, bo ciekawe. Ja bym pewnie blokowała osoby z mojego otoczenia, gdyby tutaj były i się dowiedziały, że też mam mf xD

Ban, bo ja bym wolała, żeby nikt się nie dowiedział. D:
Fro jak potrzeba Ci tylko 10 MM to mogę Tobie od siostrzeńca wysłać i tak ja mu zbieram kasę, a on to marnuje jak zobaczy nowości. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mózg mi się lansuje ....

Ban, bo Zioło podała powód, dla którego nigdy nie zaglądam na MF w szkole xD
Ban, bo ja raz zaglądałam, ale nie sądzę, że ktoś się skapnął xD

Ban, bo ja zaglądałam na informatyce i tylko jedna lasia wyjechała, że "co to za różowa gra". xd

Ban, bo ja jak już to siedzę na telefonie xd Poza tym nie zawsze jest różowa xd

Ban, bo ja tylko w bibliotece dziecięco - młodzieżowej się kilka razy zalogowałam, gdy komp był w naprawie xD Ale wtedy nikogo poza moją mamą i mną tam nie było xD
LOL, to zabrzmiało tak, jakbym chodziła do biblioteki z mamą jak Wojtuś xDD Moja mama jest bibliotekarką xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-05-2015 o 17h31)
Ban, bo ja jeszcze wtedy nie miałam takiego kul fona jak teraz. ^^

Ban, bo myślenie dzisiaj mnie na serio boli xd

Ban, bo muszę się uczyć Reduty a nie mam ochoty. :x

ban, bo ja muszę kończyć prezent...
Ban, bo 3 i pół miesiąca to kupa czasu. A minęło dopiero 1,5 miesiąca... Ugh.

Ban, bo na razie ban na godzinę, a gdy tylko sąsiad wyłączy Wi-Fi wszystkie się rozgadacie xDDD
Ban, bo bywa. xd Mam nadzieję, że nie dojdzie miljon stron gdy pójdę jutro na dyskotekę. xd

Ban, bo chyba nie zamierzasz nadrabiać...? xD Mi nigdy się nie chce nadrabiać tyyylu stron, zawsze czytam tylko kilka ostatnich wiadomości xDDDD
Ban, bo ja też nie nadrabiam ;D Chodź, banujemy Pine ;D
Ban, bo ja nadrobiłam jak mnie nie było w zeszłym tygodniu, soł... XD

Ban, bo to duużo było chyba 
Ban, bo mam dziś dobry humor, trelelellele ♥
Skaju, już mi Iriś od swojej siostry te 10 MM dosłała ♥ ♥ ♥ Moja misska już jest pogromczynią tygrysów xDD
Ban, bo to dobrze Frozia ;D Witam 
Ban, bo łojeju, Zioło - zaskoczyłaś mnie xDD Internet mi muli, więc znając życie sąsiad zaraz wyłączy Wi-Fi xD A więc mówię wam na dzisiaj dobranoc ^^ I idę poczytać. Jeszcze nie wiem, co, ale coś wygrzebię xD
Ban, bo ja się nie witam, nie popełnię kolejny raz tego błędu, bo potem będę musiała się żegnać, a to pracochłonne XDDD
Muszę pojechać po puder, ech. Nie mieli odpowiedniego koloru w Sephorze koło mnie </3 Mała jest, muszę pojechać do Galerii Mokotów XD Przy okazji połażę po sklepach xD
Ban, bo pochwal się potem co kupiłaś 
Ban, bo dawno nic nie kupiłam, więc pewnie znowu wrócę z pustymi rękoma, nie licząc pudru </3