Ban, bo zaraz będę szła się kąpać... A potem sąsiad wyłączy internet XD Więc dobranoc. ^^
Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 200
Ban, bo zaraz będę szła się kąpać... A potem sąsiad wyłączy internet XD Więc dobranoc. ^^
Ban, bo mnie net powinien teraz śmigać. Wreszcie przenieśli nas w nowy pakiet ;w;
Ban, bo mój działa teraz bez zarzutu. Sarsa w głośnikach i pracujemy ♥
Ban, bo nie chce zapeszać , ale mój też nawet działa bez zarzutu (oby działał o słucham wykładów z matmy xd )

Ban, bo słuchaj pilnie w takim razie ;D a ja próbuję.. a Ty Nel co robisz? 
Ban , bo nie wiem czy to coś da ... trochę zardzewiałam z matmą przez nie używanie jej ( w prawie jakoś za dużo matmy to nie ma xd )

Ban, bo nel gra i słucha muzyki xD
Ban, bo można i tak Nel. ja dostaję kręćka nad szydełkiem.
Ban, bo lubiłam kiedyś szydełkować xD
Ban, bo ja nie umiem, a tak podoba mi się szydełkowa bransoletka, że próbuję xD
Ban, bo kiedyś robiłam ubranka dla pluszaków :')
Ban, bo w takim razie potrzebowałabym od Ciebie lekcji haha ;D trudne to ;< liink 
Ban, bo chyba uda mi się jutro zaakceptować nową pracę ♥ Ale zdobyłam dziś tylko dwieście parę MM na wyzwaniach </3
Ban, bo ja nie posyłam wyzwań zazwyczaj xD
Ban, bo ja dziś potrzebowałam 356 MM sobie na wyzwaniach nadrobić, żeby jutro móc na 100% "kupić" szkolenie na treserkę xD
Ban, bo w takich momentach to wysyłam
I coś niecoś ogarniam szydełka <3
Ban, bo brawo
Idę dalej oglądać Kości i lampić się na biceps Bootha xDD
Ban bo oglądam TV
Ban, bo miłego wieczoru
Jak dobrze pójdzie, to zrobię kiedyś bransoletkę ;D
Ban, bo za szybko pochwaliłam mój internet - teraz mam za swoje . Matko jak ja tej firmy nienawidzę ....

Ban, bo to wyższa liga Seciu XDD Nie na moje umiejętności xD
Ban , bo tylko MF mi działa i gdzie tu logika ?

Ban, bo z jakiej firmy masz?
Mnie czasem też tylko mf działało XD
ban bo OrNet ...
Ban chyba zmieniła mi sie ranga , a ja tego nie zauważyłam do tej pory- taki zapłon xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2015 o 22h27)

Ban, bo jeśli się zmieniła to gratulacje xD
Ja miałam neostradę chyba i to był koszmar ;.; teraz mam orange (neostrada podlegala pod orange, ale mieli osobny internet, teraz mam bezposrednio orange od dzisiaj) to zobaczymy jak bedzie..