Ban, bo ja powinnam się bardziej po forum pokręcić, żeby nam ludzi na bloga odsyłać. >.<

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 200
Ban, bo ja powinnam się bardziej po forum pokręcić, żeby nam ludzi na bloga odsyłać. >.<

Ban, bo idę kończyć odcinek, na który w nocy zabrakło mi już sił xD
Ban, bo miałam odpisać Ojsie na rpg, dobrze, że ma dni otwarte, bo by mnie udusiła. xDD

Ban, bo ja dzisiaj sukcesywnie odpisałam Maknę w RPG, po kilkunastu godzinach xD Normalnie sukces jak na moje chęci xD

Ban, bo wow, odblokował ci? XDD

Ban, bo na szczęście tak.

Ban, bo obyło się bez pieczenia ciasteczek? xD

Ban, bo tak, wystarczyło wykonać jedno z jego hitlerowskich poleceń i odblokował. No co za brat.

Ban, bo co on ci kazał zrobić? D:

Ban, bo po prostu posprzątać xDDD

Ban, bo to faktycznie złe i straszne polecenie. XDD

Ban, bo to chyba straszny brat, skoro każe ci sprzątać xD
Ban, bo idę pokazać rodzinie, że nie śpię xD
Ban, bo znając życie karzą ci coś zrobić xD
Ban, bo "karzą" od karać, "każą" od kazać. >.<

Ban, bo chyba tak xD Ale w zasadzie będzie to niejako karą za wstanie, więc... xD
Ban, bo nie chyba, a na pewno. xDD

Ban, bo u mnie chyba czasem znaczy na pewno xD
Ban, bo lul, nikt się nie odezwał w szukanie na żądanie po moim poście. </3

Ban, bo gdy tylko weszłam, by ci odpowiedzieć i ci sprawić przyjemność, strona mi się tak ścięła, że musiałam zamknąć przeglądarkę xD
Ban bo włoskie mf to dno

Ban, bo właśnie dlatego napisałam apel, żeby chować obrazki w spoilery, ale ktoś musi odpisać mi tym samym, żeby przerzucić na następną stronę. Wtedy już nie będzie się zacinało...
Ban, bo ja oprócz pl mam konto jeszcze tylko na angielskiej.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-03-2015 o 12h42)

Ban, bo ja mam konta oprócz PL też na fhąłcuskim i brytyjskim, ale zapomniałam hasła xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2015 o 12h44)
Ban, bo już przerzucone na następną stronę, możesz pisać w szukanie na żądanie, nie zatnie się. <3

Ban bo ostatnio kartkę z hasłami znalazłam okazało się że mmoje konta są wszędzie XD