Ban, bo lubię wyprzedzać ludzi xDDDDD Ale najbardziej to nel xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 200
Ban, bo lubię wyprzedzać ludzi xDDDDD Ale najbardziej to nel xD
Ban, bo jem pomarańczę.
Ban, bo ja też to lubię, weheheh.
Ban, bo smacznego... >>.<<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-03-2015 o 11h22)

Ban, bo nie chce mi się ruszać o centymetr i siąść do laptopa, więc piszę z telefonu xD
Ban za ja nie lubię pisać na forum z telefonu. ;D
Ban, bo mi się telefon zepsuł Q.Q
Ban, bo ja mam da telefony i tylko z jednego się fajnie postuje. xD Ale i tak lepszy lapek albo komputer.

Ban, bo mi w sumie pisanie z telefonu nie przeszkadza, ale jestem wolniejsza xD
Banuję Cię bo ja mam to i to ale wolę komputer bo na lapku mi dziwnie xD
Ban za to, że się pewnie mylisz bo to ja jestem najwolniejsza choć piszę z kompa. XD
Ostatnio zmieniony przez Mizune (14-03-2015 o 11h28)
Ban, bo mój lapek też się psuje xD Ale na szczęście jeszcze jako tak działa xD
Ban, bo jak się ma taki telefon jak ja to się nie lubi postowania z niego. xD

Ban, bo umówiłam się już z koleżanką na noc ❤️ Dobrze, że już skończyła w tym styczniu 18 to tym razem już nie będę nieletniej demoralizować xD
Ban, bo dlaczego nie ma BBCodu na wyjustowanie tekstu. </3 No czemu. </3

Ban, bo zaraz lecę z forum </3
Ban, bo jak Zioło ubolewam nad justowaniem </3
Ban, bo co to jest? xD Ja taka niezorientowana xD
Ban, bo to... No. xD Nie umiem wytłumaczyć. :'D

Ban, bo justowanie to wyrównanie tekstu z obu stron do krawędzi. Jak zwykle za Zioło wyjaśniać muszę xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (14-03-2015 o 11h36)
Ban, bo ciocia Wikipedia mówi:
Wikipedia napisał
Justowanie (inne nazwy to: justowanie tekstu, justowanie składu, wyjustowanie, wyrównywanie tekstu oraz potocznie, raczej niepoprawnie justyfikacja) – termin zecerski, przeniesiony także do DTP, oznaczający formowanie bloku tekstu poprzez wyrównanie położenia jego wierszy w celu nadania całości jednolitego, estetycznego wyglądu. Rozróżniamy:
justowanie poziome – wyrównanie do lewego marginesu, do prawego, centralnie (w osi) lub wyrównanie jednocześnie do obu marginesów; na wyrównywanie tylko do jednego z marginesów mówi się potocznie skład w chorągiewkę
justowanie pionowe – do początku łamu, do końca, jednocześnie do obu, centralnie lub do zadanej linii bazowej (czyli równo od siebie oddalonych równoległych linii o ustalonym położeniu); justowanie pionowe ma znaczenie w układzie wielołamowym
Potocznie tekstem justowanym, bądź wyjustowanym, nazywa się często skład wyrównany do obu marginesów jednocześnie.
Sposób justowania powinien być stosowany konsekwentnie w skali wszystkich akapitów danego tekstu. Odstępstwem mogą być wyróżnienia w postaci cytatów (np. linijki poezji w tekście prozą). W przypadku justowania tekstu jednocześnie do obu marginesów, pierwszy wiersz akapitu (tzw. wiersz akapitowy) może nadal posiadać wcięcie akapitowe, natomiast ostatni wiersz akapitu (tzw. wiersz końcowy) zazwyczaj jest justowany nadal tylko do jednego z marginesów.
Terminu justowanie nie należy mylić z terminem adiustacja.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2015 o 11h38)
Ban, bo z definicji na wiki bym chyba nie zrozumiała xDDDDDDDDDDDD
Ban, bo przykro mi, ja zawsze wiem coś, ale jak ktoś spyta "co to" to nie umiem wytłumaczyć. xD

Ban, bo przypomniało mi się "BBCody to (Froza, wykaż się)" xD
Ban, bo lol, przykro mi. xD

Ban, bo chyba zaraz pójdę dokończyć odcinek serialu.
Ban, bo BBcode się wyświetli, jak klikniesz na to różowe pod wiadomością O.O (Odkrywam Amerykę xD)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2015 o 11h44)