Ban, bo mi już się znudziło dobijanie do ładnej liczby.
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 200
Ban, bo mi już się znudziło dobijanie do ładnej liczby.
Ban, bo mnie akurat dzisiaj naszła ochota na dobicie do ładnej liczby. xD

Ban bo widzę Ygriś sama nabija, buu ♥
Ban, bo już się przyzwyczaiłam ostatnio do samotnego nabijania po nocy. Często jak mnie nie ma to wszyscy siedzą, a jak przychodzę to wszyscy idą </3 Ale może to tylko takie dziwne wrażenie.

Ban bo długo nie posiedzę bo muszę się kurować, ale chwilę będę ♥ a teraz wracam po aktualizacji ♥
Ban, bo jakoś odruchowo zbanowałam kolegę w smsie xD

Ban bo ja co post ostatnio wszędzie banuję. Na pw, na forum. Pilnowałam się dzisiaj w ciuchach pisząc do Zioła, po czym zaraz weszłam w luźne i już napisałam ban XDD
TAK, MIAŁAM TYLKO 2K MM PO AKTUALIZACJI I JESSICA DAŁA SIĘ ZA 2 RAZEM ♥♥♥♥
Ban, bo to chyba znak, że za dużo na banach siedzimy, ale banów nigdy za wiele ^^
I gratulacje ♥ Ja miałam tyle MM, że na 10 prób by mi starczyło, ale Jessica była nawet miła i wpadła za piątym razem. No i Justin, i Bomer (♥), obaj za pierwszym 
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-03-2015 o 00h20)

Ban bo ja na żadnego nie miałabym na nawet jedną próbę więcej, no chyba, że ograniczyłabym dzisiaj kupno tych 2 spódnic to może na jedną jeszcze bym miała XDD
Ja stosunkowo nie siedzę wcale aż tak przesadnie dużo na banach, mam tak tylko jak piszę tutaj, a w między czasie odpisuję gdzieś indziej i wracam znowu tu q.p
Ban, bo mam tak samo, czasami nawet na bany nie wchodzę, tylko na inne gry, ale zwrot chwytliwy i samo tak wychodzi xD

Ban bo dokładnie to samo mam no D: Czasem już je specjalnie omijam XD
Ban, bo 2 i pół godziny zajęło mi napisanie posta i wyłonienie zwyciężczyń, a teraz umieram [*]
Ban bo zaczęłam czytać, jebłam już przy skrzydlatym bydle, ale brnę dalej XDDDD
Ban, bo dziękuje może serio ktoś to przeczyta całe xD
Ban bo ja przeczytam, mam czas XDD "zacnej klaczy" "patataj" XDD
Ban, bo jak zaczął mi smarować komentarze do stylizacji to musiałam to wykorzystać xD
Ban, bo wyniki konkursu Algi są świetne ♥ Te opisy... ^^
O, i nawet trafiłam z tym banem na Algę 
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-03-2015 o 00h49)

Ban bo jednak skrzydlate bydle jest najlepszą opinią XD
Ban, bo te 2 i pół godziny nie poszły tak bardzo na marne [*] i ten mini zawał serca kiedy skończyłaś pisać a notatnik przestaje odpowiadać, a Ty wiesz, że nie zapisałaś
Ban bo ja bym nie wytrzymała gdyby się nie zapisało, poszłabym spać, żeby odreagować i wróciła po południu cała w skowronkach by pisać od nowa xD
Przebrnęłam przez całość, podium ładne, ale to skrzydlate bydle jest najświetniejszą rzeczą w całym poście (sorcia) ♥
Ban, bo wybaczam, podium akurat było na szybko, a jutro czekają mnie dyplomy </3
Moja pierwsza myśl to było "Kur*a powieszę się jak się zamknie"
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (14-03-2015 o 00h54)
Ban, bo na pewno będą śliczne ♥
Ban, bo dla takich wyników, aż chce się brać udział w konkursach ^^
Skrzydlate bydle, martwa ryba w siatce rybaka, zacna klacz ♥

Ban, bo mam tylko nadzieję, że tym razem nie umrę na zawał jak mnie program skłamczy </3
Ban, bo do martwej ryby była jeszcze nekrofilia, ale wolałam nie wzbudzać kontrowersji xD
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (14-03-2015 o 00h57)
Ban, bo zapisuj co większy progres dla bezpieczeństwa xD