Hihihi, ban, bo ja wykreśliłam Smirnoffa za to, że dzięki Fro wiem co to. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-03-2015 o 22h17)

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 200
Hihihi, ban, bo ja wykreśliłam Smirnoffa za to, że dzięki Fro wiem co to. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-03-2015 o 22h17)

Ban, bo Smirnoff się na Ciebie obrazi i za kilka lat będziesz po nim cierpiała, tako rzecze wieszczka Frozosława XDDDDDDDD
Odpisałam Osie :>
Ban, bo co mnie to interesuje, i tak go nie spróbuję. <33

Ban bo jak mogłaś Casio wykreślić Froza </3
Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-03-2015 o 22h25)
Ban, bo w Eliminacjach jest jeszcze jedno alko, nie wykreślaj mi go Zioło, pliska xD
Normalnie, mój jedyny zegarek jest z Pandory i ma diamencik xD (którego nie widać, jak się nie wie, gdzie szukać, ale ciiiiii)
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-03-2015 o 22h25)
Ban bo napisałaś, yeey <3

Ban bo pierwszy zegarek jaki dostałam bo bardzo chciałam jakiś mieć to był Casio. To pieroństwo się nieźle trzyma nawet po upadkach i z lekko zarysowaną szybką po bójce w podstawówce XDD Mam go w sumie z 7 lat już i jest w bardzo bardzo dobrym stanie ♥
Ban, bo lul, to piwo też kojarzę. :'D Zaraz skreślę.

Ban, bo mówiłam, że idę pisać, więc napisałam ♥ ♥ ♥
Ban, bo ja noszę mój zegarek jako ozdobę, nie zegarek XD Ciężko z niego jakąś godzinę oczytać, zawsze szacuję i potem sprawdzam na telefonie, czy już się wprawiłam w strzelaniu xD
BAN, BO ZNISZCZĘ CIĘ ZIOŁO XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-03-2015 o 22h28)
Ban, bo mój wyświetla ją cyfrowo, hhooohoho
Froza XDDD
Ban bo ja tam nie lubię zegarków xD

Ban, bo mam focha na Zioło i się już do niej dzisiaj nie odzywam. xD
Pjona, Osa ♥ Mój jest bardziej jak bransoletka XD
Ban bo "znowu?" xD
hehehe, to go jednak nie lubisz? xD

Ban, bo ja tylko okazjonalnie go noszę, bo mi go szkoda od czasu jak tą szybkę rozwaliłam xD Wisi przy łóżku służąc za nocny zegarek bo nie wali po oczach jak podświetle (wtedy to super bajer był XD) i pika co pełną godzinę to spoko ♥
Ban, bo wykreśliła mi ostatnie alko z Eliminacji, mam powód XD
Lubię go, bo nie jest zegarkiem-zegarkiem, jest bransoletką bardziej xD
Ban, bo ja wszystkie takie zegarki wywalałam w nicość, jak tylko dostawałam xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-03-2015 o 22h33)
Ban bo moje po prostu magicznie znikały xD

Ban, bo moje lądowały na dnie szafki, a po kilku miesiącach często wybywały do magicznego pojemnika zwanego śmietnikiem XD Część mama przechwyciła, bo jej się podobały xD
Ban bo tak wylądował inny, którego dostałam na woodzie bo bratu nie pasował bo biały XD Ale ten to już ma dla mnie wartość sentymentalną, więc nigdzie go nie wyrzucę ♥
Ban, bo jedyną rzeczą z dzieciństwa u mnie w pokoju są chyba tylko pluszaki na szafce za łóżkiem.
Każdego od kogoś dostałam z jakiejś specjalnej okazji.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-03-2015 o 22h42)
Ban, bo ja dostałam jeden od siostry na urodziny, ale jest duży, żółty (do niewielu rzeczy mi pasuje) i ogólnie niewygodny.

Ban bo ja moich pluszaków się nigdy nie pozbędę, każdy ma własną historię XD
Zioło, myślałam, że pluszak bo tak się teraz zaczął temat i takie dafuq. O zegarek chodzi? XD
Ban, bo ja kilku pluszaków się pozbyłam, ale żaden z nich nie miał dla mnie większej wartości, a tych z półki nad łóżkiem nie wolno tknąć ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-03-2015 o 22h45)
Ban, bo moje tony pluszaków wylądowały w przedszkolu razem z grami planszowymi. >.< Ale Hipcio od chrzestnej i wylosowany królik zostały. xD

Ban bo ja mam sporo pluszaków z którymi nie chcę się rozstać xDD
Ps. Frozo John nas zaszczycił :3

Ban, bo dla mnie prawie każdy ma jakąś wartość. Największą chyba moje 3 ulubione pluszaki jakie miałam w każdym okresie życia XD