Ban, bo ja bym chętnie zbierała, ale pewnie będzie coś na wielkanoc, chociażby gwiazdy. XD

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 200
Ban, bo ja bym chętnie zbierała, ale pewnie będzie coś na wielkanoc, chociażby gwiazdy. XD

Ban, bo wkurza mnie wyraz twarzy pana na twoim pierwszym obrazku Zioło. D:
Ban, bo przykro mi, on tu zostaje.

Ban, bo wiem. Ale mógłby się tak na mnie nie gapić. xD
Ban bo dostałaś moje hasło xD
Ban, bo chciałam napisać że jestem żoną a wczoraj o mało nie powiedziałam do mamy "ban bo..." xD
Ban, bo bierze mnie na smutanie.
Ban, bo uzależnienie się odzywa... >.< Ja nie mam takich problemów mimo wszystko. :3
Ban, bo polecam poangstować w spokoju i jak tylko poczujesz, że jest lepiej, to obejrzyj coś zabawnego.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-03-2015 o 20h07)

Ban bo ja tam nie mam uzależnienia ja was po prostu lubię 
Ban, bo ja czasem pomyślę z banem i mam ubaw, ale jeszcze nie zdarzyło mi się powiedzieć do kogoś "ban, bo" XD
Ban, bo mam jak Frozia. 
Ban, bo założyłam sobie włosy na twarz. >.< Będę za tym tęsknić jak zetnę. D:

Ban, bo ja idę we wtorek do fryzjera i boję się, że babka mi zetnie nie tylko rozdwojone końcówki, a połowę włosów xD
Ostatnio (z rok temu :'D) byłam u takiej fajnej w tym samym salonie, która naprawdę niewiele ciachnęła z długości i fajnie ułożyła, i dała rady, ale już tam nie pracuje :<
Ban, bo mi może ścinać ile chce. xD Tzn mam upatrzoną fryzurę, ale nie wiem czy odpowiednia struktura włosów itp, a skoro babka była na szkoleniu u naczelnych fryzjerów Polski... xD

Ban, bo ja tez już czasem myślę banami xD a do fryzjera też by się przydało... a raczej fryzjera do domu ;D
Ban, bez szczególnego powodu :>
Ban, bo rozpoznałam cię dopiero, jak ci avatar wrócił. >.<

Ban, bo ja nie mam avatarów dalej ;< Tylko sygny..
Ban, bo mi grafiki wróciły już przed południem xD
Ban, bo lubię twoją sygnę Froziu Frozowska ;p
Ban, bo jedziem do komży.

Ban, bo nie jedziem.

Ban, bo przeczytałam "nie jem" i takie "WTF? Unnie nie je? To źle"

Ban, bo rzuć kpopowe hasełko, a maknę i unnie się odezwą. XD

Ban, bo nie wiem za co Was banować.