Ban, bo "gothic lolita, chyba widać" - a gucio, nie widać. XD Głupi bug. </3

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 200
Ban, bo "gothic lolita, chyba widać" - a gucio, nie widać. XD Głupi bug. </3

Ban bo to już nie mój problem, że ni masz grafik >->
Ban, bo mi smutno, lubiłam sobie podglądać stylizacje w konkursach. </3
A miałam ocenić te z mojego konkursu. XDD Lol.

Ban bo a właśnie, nie chce mi się patrzeć. Do kiedy ty tam termin dałaś bo nie wiem czy mam sie brać już teraz jak jeszcze mi się "chce" czy odliczać dni? XDDD
Btw, nie masz co marudzić, że gucio bo nie widać. Ta sama co mam na sobie bo mi się nic specjalnie robić nie chciało XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-03-2015 o 18h26)
Ban, bo do 21 marca. >.< Nie musisz się śpieszyć dopóki nie naprawią buga. xD
Okok zerknę. 

Ban, bo a to spoks w takim razie xD
Ban, bo masz tydzień.
Wymyśliłaś już napój? xD

Ban bo ja nie wiem XDD Bardziej miałam na myśli czy już teraz mam sobie spisać oceny czy jednak chce mi się wysilać XD Btw, jakby co to chcesz łącznie punkty czy średnie od razu na każdy strój? XD
Ban, bo zapomniałam, że oceniasz, LOL. Basia mnie zabije za średnie chyba, bo coś wspominała o liczeniu... Ale daj średnią, wehehehe.

Ban bo Osa to Basia? XD Jak tak to wolę punkty, już mnie przy AWMF chciała zabić bo jej średnie wysłałam. A ja z przyzwyczajenia bo poprzedni skład wolał średnie XDDD
Ban, bo tak, to Osa. xD Lul, najwyżej mnie zabije. xD Nie wiem czy ona będzie liczyć, a ja wolę średnią. >.<

Ban bo no spoks, zawsze mogę jedno i drugie XD Zastanawiam się czy chce mi się coś robić. Wgl, podoba mi się ta coca-cola co jakaś dziołcha wrzuciła p.p
Prosta niby, ale tak bardzo cocacolowata XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-03-2015 o 18h53)
Ban, bo podeślij mi po priv te jej dwie styli, bo mi się nie pokazują, plis. T^T

Ban bo dwie? o-o Tam jest jedna, drugie to zdjęcie samej coli, żeby było widać czym się inspirowała xD
Ban, bo w takim razie lul. xD Ale wróciły mi zdjęcia, sama obczaję. XD
A, bo ona dała w dwóch postach, o to mi chodziło. Nie zauważyłaś tej pierwszej? XD
Faktycznie, fajna ta cola. :3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-03-2015 o 19h01)

Ban bo teraz to się wypchaj, już Ci wysłałam XDD
Ban, bo wehehe, podoba mi się ta cola, ale liczyłam na lepsze stylizacje. xD Not my style. </3

Ban bo ja nie mówię, że jest najlepsza czy mój styl. Po prostu podoba mi się wykonanie xD
Ban, bo wróciłam.
Ban, bo i see. xD Lul, chciałam sobie wstawić ten render co ci wysłałam na avek, ale jest za duży. :c

Ban, bo zawsze można go pomniejszyć, chyba masz Gimpa, żeby przeskalować xD
Ban, bo cześć wszystkim 
Ban bo 
Ban, bo *werble* joł Secia XD
Ban, bo 60 sekund i joł Lusia ♥
Ban, bo mam, ale mi się wyłącza, lul. >.<