Ban, bo po prostu ten środek jest bardziej niebieski, i to, czy jest dziwny, może zależeć od ustawień ekranu xD
Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 200
Ban, bo po prostu ten środek jest bardziej niebieski, i to, czy jest dziwny, może zależeć od ustawień ekranu xD
Ban, bo chyba, że tak Pine
Nie zauważam tego. Lecę spaać za chwilę. dobranoc!
Ban, bo dobranoc, a przy okazji przypominam, że 10 lat od śmierci Jana Pawła II. </3
Link do zewnętrznego obrazka
Ban na Dobranoc dla wszystkich, którzy poszli ♥

Ban, bo urodziny znajomej uświadomiły mi, że za rok przekroczę wszelkie limity wiekowe na picie XDDDDDDDDDDDD
*froziowe rozkminy*
Ban, bo to bardzo ważne rozkminy xD Ja dopiero za dwa lata </3

Ban, bo nie wiem, czy się dzieliłam inną poważną rozkminą:
Siedzę sobie gdzieś (chyba u dziadków albo w busie) i takie "Ech, Olo ciągle nie wybrał gimnazjum. Zaraz. Ale on kończy gimnazjum. CO, MÓJ MAŁY BRACISZEK IDZIE DO LICEUM? KIEDY JA SIĘ ZROBIŁAM TAKA STARA?"
XDDDD
Ban, bo ostatnio miałam dokładnie taką samą rozkimnę xD Tylko że mój brat od września to do pierwszej klasy podstawówki idzie, ale i tak... Dopiero taki niemowlak był, a już do szkoły idzie, a ja, o matko, na studia o.O
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (02-04-2015 o 22h42)

Ban, bo mnie moje studia nie ruszyły, jeśli chodzi o uświadamianie sobie wieku, ale początek liceum u młodszego brata już bardzo. Co ciekawe, koniec gimnazjum w ogóle nie wywoływał u mnie specjalnych odczuć, musiałam sobie uświadomić, jaką szkołę zaczyna, aby do mnie moja starość dotarła :'D
Ban, bo ja to się w ogóle nie czuję na taki "dorosły" wiek. Tak samo nie postrzegam mojego brata, mam wrażenie, że on jest dalej taki malutki, a tu do szkoły sobie idzie, już się kształcić... Tak mi to nie pasuje </3

Ban, bo ja w sumie czasem się czuję na swój wiek, a czasem nie XD Np. kiedy załatwiam firmowe sprawy i jeżdżę po Wawie z pieczątkami i materiałami to zdecydowanie czuję się "dorośle". Ale gdy jestem w domu to takie małe dziecko, pewnie przez to, że klienci postrzegają mnie inaczej (nawet jeśli znają mnie od małego szkraba) niż rodzice.
Ban, bo ja załatwiając takie np. urzędowe sprawy to bardziej czuję się jak taka zagubiona owieczka niż dorosła osoba xD

Ban, bo wizyty w urzędzie są straszne XD Zawsze mam wrażenie, że mnie tam zjedzą, a mam podobno najfajniejszy urząd w Warszawie xDDD
Boru, jak ja się stresowałam, kiedy musiałam tam prawko odebrać, a nie wiedziałam, jaki numerek mam wziąć i OLABOGACOJAZROBIĘ XD Co tam, że panie z informacji przemiłe XDDDDD
Ban, bo jesteście takie stare dajno. XDD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo się odezwała ta, co jest w moim wieku xD

Ban, bo odezwała się młódka xDDD Pełnoletnia to już dajno. Wprowadzam nową zasadę xDDD
Poza tym Teru pociesza, że jestem młoda :>
I w towarzystwie 26-28 lat czuję się młoda xDDD
Ban, bo wyprzedzenie as always XDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (02-04-2015 o 23h06)
Ban, bo wypraszam sobie 2 dni młodsza! XDD
Żaden dajno nie jestem. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (02-04-2015 o 23h10)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo se możesz tak tłumaczyć, i tak dajno jesteś ♥
Ban, bo w takim towarzystwie to ja też się młoda czuję, a najlepsze jest to, że oni także czują się bardzo młodzi to w ogóle wychodzę na jakiegoś gówniarza xD
I ban za podwójne wyprzedzenie, tak to jest, jak się robi kilka rzeczy na raz xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (02-04-2015 o 23h12)

Ban, bo Rysiu, zawsze możesz do 5200 pędzić xD *takie tam z CTTTJJ*
Ale trafiłaś na odpowiednią osobę XD
Ban, bo never Fro.
I hope I'll die before I get old. ♫
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo chcę sprawdzić ile mam postów, a jestem zbyt leniwa na szukanie siebie XD
Ban, bo już jesteś old ♥ Wszystkie jesteśmy, mwłahahahahahh ♥
Ban, bo już nie wszystkie, bo Iriś przyszła *60 sekund xD*
Ban, bo przed chwilą miałaś fajną liczbę. xD
Zaraz zmienię rocznik w ustawieniach i będę w wieku Iryś. xD
Ban, bo nie jestem old. Hehe, może tam Ty Fro, ja młoda 15-nastka. ♥
Ostatnio zmieniony przez Skye (02-04-2015 o 23h17)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo biedna, młoda Iriś wkracza do nas, w krainę dajnów xD
Ej, Sky nie ma takiego kombinowania xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (02-04-2015 o 23h17)