Ban, bo w sumie jestem rozczarowana prezentem Iremi, GDZIE NAWIĄZANIE DO KSYWKI? XDDDDDDDDDD Ranek, Zioło... Czują się olane XD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
Ban, bo w sumie jestem rozczarowana prezentem Iremi, GDZIE NAWIĄZANIE DO KSYWKI? XDDDDDDDDDD Ranek, Zioło... Czują się olane XD
Ban, bo Froza, daj mi chwilę XD Początkowo miał być tort z marihuanen, ale jakoś skończyłam z majerankiem w czapce XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-04-2015 o 15h02)
Ban, bo 9 osób zaakceptowało za tysiąc. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zapłakałam. xDD Dziękuję. <3

Ban, bo skąd się wziął Iron Man? xD Ciekawe, czy zaraz Fro też zarzuci jakąś kartką. XDD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo też nie wiem, nie oglądałam Iron Mana. xDDDD

Ban, bo Iron Man... Nie wiem czemu tu jest. Dałam go. Tak po prostu. XD
Ban, bo nie obraziłabym się za młodego Charlesa Xaviera. <3333

Ban, bo 100 lat Zioło! Wszystkiego najlepszego ♥

Ban, bo dankeszyn. <3

Ban, bo go nie poznałam, ta fryzura to chyba z Days of future past, a tego jeszcze nie oglądałam. xD Dziękuję. <3333

Ban, bo ja mam urodzinki dopiero we wrześniu. D:
Ban, bo jak wrześniowe dziecko (szczególnie z początków) to na Sylwestra musiała być niezła zabawa. <3

Ban, bo ja jestem z grudnia XD Ja to dopiero muszę czekać XD
Ban, bo śnieg na urodziny, to nie to, o czym marzyłam. ._.

Ban, bo ostatno to śnieg na Wielkanoc pada, a na Boże Narodzenie w grudniu to nie raczy </3

Ban, bo kto idzie ze mną na sanki?

Ban, bo Fro nie zrobi kartki, pisała już, że jej się nie chce XD Fro robi bez święta Ziołu grafy i musi to jej wystarczyć XDDDDDDD
Ban, bo możesz mi za to powiedzieć, z kim mogę szukać arta do rpg. XD
Jestem dziewczyną w tym, lolz. xD Rola chłopaka fajniejsza była ._.

Ban, bo LOL, nie znam się na artach XD
Ban, bo nie szkodzi, już znalazłam. <33
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo w sumie fajnie byłoby wiedzieć, gdzie szukać artów i pod jakimi hasłami się kryją XDDDDDDD
Ban, dla Ranka. Najlepszego <3
Grozi rakiem i Xiubolą