Ban, bo ja w sumie się nudzę, ale nie mam ochoty na forum. xD

Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
Ban, bo ja w sumie się nudzę, ale nie mam ochoty na forum. xD

Ban, bo ja mam ochotę na simsy no ale nowa ranga by się przydała XD
Ban, bo zostało mi 94.
Ban, bo mi jeszcze daleko. ;<
Mniej więcej tak bym wyglądałam, gdybym skróciła włosy o 25 cm.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mi się bardziej podobają długie włosy ♥
Ban bo miałam kiedyś tak krótkie, całkiem długie też. Najlepiej i najwygodniej mi w takiej długości do ramion ;w;
Ban, bo ja bardzo długich nigdy nie miałam ale weź takie prostuj XD więc wolę takie średnie, za łopatki 
Ban bo zostało 7 bez.
Ban, bo od 7 500 nowa ranga c'nie? 
Ban, bo nie wiem xD
Ban, bo tak, od 7500.

Ban bo chyba tak. Długich nie trzeba prostować, przynajmniej u mnie. Mam bardzo gęste i grube włosy, więc pod takim ciężarem same są proste, ale znowu krótkich za chiny nie idzie wyprostować, stoją jak chcą własnym życiem i nic nie zrobisz ._.
Ban za napisanie długiego bana i danie się wyprzedzić 
Ban bo who cares, nie zależy mi żeby mnie nikt nei wyprzedzał e.e
Ban, bo ja mam gęste ale naturalnie kręcone i mi się nie podobają i je prostuje, wtedy mi się podobają 
Ban, bo idę zmieniać linki w podpisie, zaraz wracam :3
Ban, bo 10 postów i lecę na simsy ♥
Ban bo też bardzo lubię u siebie wyprostowane włosy, dlatego je prostuję jeśli nie mam zamiaru spinać.
Ban, bo ja mam tak samo, jak spinam nie prostuje ♥
Ban bo jak spinam to nie potrzebuję prostować, tylko męczyłabym włosy lakierem. Poza tym od samego prostowania bardzo się niszczą, a już i tak prawie codziennie na tygodniu roboczym prostuję jeśli gdzieś idę >->
Ban, bo ja nigdy nie miałam (oprócz dzieciństwa) krótszych niż do ramion włosów i zawsze chciałam mieć gęste i falowane. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (07-03-2015 o 16h55)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja czasem kręcę, ale naturalnie mam proste <3
Ban, bo ja mam strasznie gęste włosy w sumie i często bywa to moją zmorą </3

Ban, bo mi się podobają kręcone ale u innych. Ja mam dość okrągłą buzię i dziwnie w loczkach wyglądam </3
Ban bo ja bym chciała mieć loki, ale takie typowe loki. Bo to co mi się kręci na głowie to jakaś porażka XD