Ban, bo radziłabym dodać wcześniej, bo nie będę wtedy musiała się spieszyć z ocenianiem i nie będę zaniżała. <3

Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 200
Ban, bo radziłabym dodać wcześniej, bo nie będę wtedy musiała się spieszyć z ocenianiem i nie będę zaniżała. <3

Ban, bo jaki szantaż XD Boję się teraz
Ban, bo ja mam zrobioną już ale jeszcze pomyślę czy czegoś nie poprawić, no i nad opisem.
Ban, bo szepnę na ucho, że w kryteriach opisu nie ma, a takiego kilometrowego nie będzie chciało mi się czytać. <3

Ban, bo zaraz będą bezy. Przyleć swoim Tardisem do Poznania xD
Są lekko przypalone ale cóż...
Ban, bo przypalone się zeskrobie. <33 Albo przylecę chwilę wcześniej i cię ostrzegę, że się mogą przypalić. :>

Ban, bo dobrze dobrze 
Ban, bo of kors nie mam nic przeciwko opisom i zawsze miło mi będzie wiedzieć co oznaczają poszczególne elementy stroju.
Poza tym, Frozia robi dyplomy i jest w jury, ona pewnie będzie wolała z opisem. XD

Ban, bo ja też kocham czytać opisy, jak Frozia.
Ban, bo jakiś tam wymyślę XD
Ban, bo ja zrobiłam mało kreatywny opis, więc na pewno w opisach ze mną wygrasz xD
Ban, bo siedzę sobie w piżamie i za nic nie chce mi się przebierać 
Hej wszystkim 

Ban, bo ja mam zimno w pokoju, więc się ubrałam. xD

Ban, bo w sumie założyłam jeszcze spodnie xD

Ban, bo też mam zimno w pokoju ale tata już pali w piecu i zaraz będzie cieplej <3
Ban, bo rozkminiam czy obciąć włosy u siebie i pójść do fryzjerki, żeby wyrównała itp, czy poprosić, żeby zrobiła tak jak jest tu opisane.

Ban, bo chodźcie na bezy, są ciągnące w środku ale co! Szybko! Zanim je zjem!
Ban, bo nie pamiętam, czy mam metr czy pół metra włosów. XD

Ban, bo nie słyszałam wcześniej o takiej akcji, brzmi ciekawie.

Ban, bo ja też o tym nie słyszałam.
Ban, bo mi siostra pokazała z jakiś miesiąc temu czy coś.

Ban, bo chcę dobić do nowej rangi i dopiero wtedy się zmyć w forum żeby pograć w simsy ale sama nie wiem czy tyle mi się teraz chce
Ban, bo ja chcę być MISS'SENSEI
P.S: Zostało 10 bez
Ban, bo ja podobno mam nową rangę od 10250 soł też bym mogła dobić. >.<

Ban, bo ciężko nabijać jak mało się dzieje.